06.11.2020

SaiPa oli maalin verran etevämpi Raksilan perjantai-illassa. Miihkali Tepon ilta päättyi suihkukomennukseen.

Ottelun avauserässä Kärpille annettiin kaikki mahdollisuudet tehdä SaiPan iltapuhteesta erittäin tukala, mutta kaikki kotijoukkueen kolme ylivoimaa olivat suutareita. Ensimmäinen kaksikymppinen oli vierasjoukkue SaiPalta puolustusvoitto, sillä Justus Annusen maalia kohti saatiin vain kaksi laukaista, joista kummankin Annunen torjui vaivatta. SaiPa-maalilla Niclas Westerholm pysäytti kahdeksan kiekkoa.

Toisessa erässä Raksila kohahti, kun Miihkali Teppo komennettiin estämisestä suihkun puolelle ajasssa 31:11. Tepon olkapää osui epäonnisesti SaiPan Ville Petmania päähän. Myös Petmanin ottleu päättyi kyseiseen tilanteeseen. SaiPa ei onnistunut hyödyntämään pitkää ylivoimaansa, mutta erän lopulla verkko heilui. Illan ainoaksi osumaksi jääneestä 0-1 maalista vastasi Tomas Zaborsky. Kahden erän jälkeen SaiPan Westerholm oli torjunut 12 kiekkoa, Kärppien Annunen viisi.

Kolmannen erän teema oli selkeä; Kärpät haki vimmatusti tasoitusta, ja SaiPa teki kaikkensa tilkitäkseen oman päänsä. Kaksi ylivoimamahdollisuuttakaan ei tuottanut Kärpille tasoitusmaalia, ja SaiPa nappasi täydet kolme pistettä mukaansa.

Lehdistötilaisuus:

Kärppien pelit jatkuvat ensi viikon keskiviikkona, kun Mikkelin Jukurit saapuu Ouluun. Lauantaina Kärpät puolestaan kohtaa HIFK:n.

Lippupaketilla edullisesti molempiin peleihin

Isänpäivän lippupaketilla pääset molempiin otteluihin yhteishintaan 35€! Lippupaketit ovat myynnissä kaikissa Ticketmasterin myyntipisteissä, sekä Ticketmasterin verkkokaupassa.