09.01.2021

Ottelun avauserä oli tasaista vääntöä, mutta kotijoukkue Ässät oli hienokseltaan niskan päällä. Justus Annunen pysäytti erässä 11 laukausta, kun virkaveli Sami Aittokallio selvisi kuudella torjunnalla. Molemmat joukkueet saivat erässä kokeilla ylivoimaa kertaalleen, mutta tuloksetta.

Toinen erä oli kiekollisesti Kärppien, mutta tuloksellisesti Ässien. Kärppien pitkät hyökkäykset eivät johtaneet huippupaikoille, vaan laukaukset tuntuivat jäävän piippuun. Aittokallio poimi muutaman näyttävän torjunnan, kun tilanne sitä vaati. Illan avausmaali nähtiin ajassa 34:04, kun pirteän pelin pelannut hyökkääjä Samuli Aaltonen ohjasi Liiga-uransa avausmaalin. Syöttööpisteet Otto Kivenmäelle ja Joonas Järviselle.

Kolmas erä ei tuonut helpotusta Kärppien kaipaamaa helpotusta. Ässät tuplasi johtonsa ajassa 48:41, kun ex-Kärppä Jasse Ikonen iski kauden avausmaalinsa. Kärpät haastoi maalin, sillä tilanteessa Aleksi Mustonen ajettiin tilanteessa Annusen päälle, mutta tilannehuone ei muuttanut tuomiota. 3-0 osuma syntyi reilut viisi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä, maalintekijänä Miro Mäkinen. Osuma jäi ottelun viimeiseksi, ja Kärppien saldona Satakunnan kiertueelta oli nolla maalia, nolla pistettä.