10.09.2021

Kärpät avaa Liiga-kautensa huomenna lauantaina kotiottelulla JYPiä vastaan. Hyökkääjä Aku Räty odottaa innolla ensimmäistä runkosarjaottelua.

Liiga-kausi 2021 – 2022 on Oulussa aivan nurkan takana, sillä Kärpät avaa pelinsä huomenna kotiottelulla JYPiä vastaan. Viime perjantaina viimeisen harjoitusottelunsa pelannut kärppälauma on hyökkääjä Aku Rädyn mukaan valmistautunut kauden avaukseen huolellisesti. Ohjelmassa on ollut sopiva sekoitus harjoittelua ja lepoa.

”Ollaan treenattu viikko ja nyt vähän herkistelty kauden avauksen lähestyessä. Omasta mielestäni olemme harjoitelleet hyvin ja olleet teräviä.”

Kärppien harjoitusottelut jäivät tuloksellisesti vaisuiksi, mutta Räty uskoo, ettei harjoituskausi antanut totuudenmukaista kuvaa joukkueesta. Hän uskoo joukkueessa olevan paljon potentiaalia, varsinkin kun yhteispeli paranee pelien edetessä.

”Koen, että meillä on saumat ihan mihin vaan. Oma peli ei ollut ihan kunnossa harjoitusotteluissa, mutta talenttia löytyy kyllä. Jos saadaan peli kuntoon, niin voidaan voittaa mikä joukkue vaan.”

Kausi avataan Oulussa ilman yleisörajoituksia. Räty toivookin, että mahdollisimman moni löytäisi tiensä hallille. Torstainen kauden avaus Raumalla teki nuoreen miehen vaikutuksen TV:n välityksellä.

”Olihan se kyllä hyvännäköistä. Tempo oli kova, ja kyllä se sytytti varsinkin, kun Lukko teki maalin. Oli siinä ihan eri meininki kuin viime kaudella.”

Tehokkaat kanadalaiset JYPin syömähampaana

JYP voitti harjoituskaudellaan pelaamastaan seitsemästä ottelusta neljä. Mukaan mahtui myös yksi Oulun Energia Areenalla pelattu ottelu, jonka JYP vei nimiinsä maalein 1-5. Tuolloin illan tehomiehenä toimi hattutempun iskenyt kanadalaishyökkääjä Reid Gardiner, joka summasi JYPin seitsemässä harjoitusottelussa yhtä monta tehopistettä (5+2=7). Maanmies Braden Christoffer esiintyi harjoituskaudella myöskin yhtä tehokkaasti (4+3=7).

Kausi avataan ilman yleisörajoituksia – Omat kausikorttipaikat taas voimasssa

Liiga-kausi polkaistaan Oulun Energia Areenalla käyntiin ilman yleisörajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kausikorttilaiset pääsevät jälleen istumaan omille paikoilleen. Myös irtoliput ovat paikkamerkittyjä normaaliin tapaan. Ravintola Roudassa, ProJob-klubilla ja aitioissa voimassa ovat tämänhetkiset yleisörajoitukset.

Otteluliput voit hankkia ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta tai myyntipisteestä. Oulun Energia Areenan lipunmyynti palvelee huomenna 11.9. kello 15:00 alkaen. Lipunmyynnissä ainoastaan korttimaksu.

Kärpät – JYP huomenna lauantaina 11.9. Oulun Energia Areenalla kello 16:00! Tervetuloa takaisin Raksilaan!