30.12.2022

Hyökkääjä Marko Anttila on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Kärppien kanssa. Joukkueen kapteenistoon kuuluva Anttila on pelannut kuluvalla kaudella 31 Liigan runkosarjaottelua. Näissä ”Stretsi” on nakutellut tehot 7+2=9. Lisäksi hänet valittiin mukaan marraskuussa pelattavaan maajoukkueturnaukseen, missä hän pelasi kaksi ottelua tehoin 1+1=2.

Leijonissa suuren yleisön suosion saavuttanut Anttila on ehtinyt lunastaa paikkansa pohjoisessa ja Kärppien kannattajien iloksi hänet nähdään keltamustissa aina kevääseen 2024 saakka!

”Ollaan perheenä viihdytty tosi hyvin täällä, ja olen tykännyt puuhata joukkueen kanssa. Olen nauttinut paljon pelaamisesta ja saanut hyvin vastuuta. Oli helppo päätös jatkaa”,

avaa Stretsi taustoja sopimukselle.

 

Omille junioreille Liiga-sopimuksia

Kärppien U20-joukkeessa kuluvalla kaudella edustaneet puolustajat Emil Pieniniemi ja Janne Peltonen sekä maalivahti Visa Vedenpää ovat tehneet useamman vuoden Liiga-sopimukset. Kaikki sopimuksen solmineista ovat Kärppien omia kasvatteja 05-syntyneiden ikäluokasta ja edustavat parhaillaan Suomea Sveitsissä pelattavassa U18-maajoukkueturnauksessa.

Pieniniemen sopimus ulottuu kevääseen 2025 saakka. Peltosen sekä Vedenpään sopimukset kattavat lisäksi kauden 2025-2026.