23.03.2023

Kärppien kausi 2022-2023 ei täyttänyt organisaation, kannattajien eikä yhteistyökumppaneiden odotuksia. Liigan playoffs-kevään jatkuessa kuumimmillaan, on Kärpillä edessään toisenlainen työrupeama. 

Ennenaikaisesti päättynyt kausi on palasteltava huolellisesti lautaselle ja tapahtumat analysoitava tarkasti läpi. Millaisten asioiden seurauksena olemme nyt tässä tilanteessa emmekä mukana tavoittelemassa sitä, mihin alusta saakka olimme tähdänneet?

Erilaiset spekuloinnit Kärppien tilanteesta ovat käyneet kiivaina jo pidemmän aikaa ja keskustelu seuran ympärillä on ollut hyvinkin tunnepitoista. Yksi jääkiekon hienoimmista, ellei jopa hienoin piirre on se, että niin valtava määrä ihmisiä suhtautuu lajiin varsin intohimoisesti.

Kysymyksiä tulevasta on esitetty laajalti. Haava on tuore, ja vastauksia halutaan heti. Asioita pitää kuitenkin tarkastella rationaalisesti, ja ongelmakohtiin paneutuminen vaatii aikaa. Vaikeita hetkiä on koettu seurassa ennenkin, ja kokemuksen myötä opittu, etteivät äkkinäiset, tunnemyllerryksessä tehdyt toimet, usein kanna pitkälle.

Kärpät tiedottaa seuran kannattajille ja oululaiselle kiekkoyhteisölle tulevasta, kun menneen kauden tapahtumat on saatu käsiteltyä.