19.01.2024

HPK – Kärpät 1-2

Yleisömäärä: 3107

Kärpät polkaisi back to back -viikonloppunsa voitokkaasti käyntiin nappaamalla kuluvan kauden neljännen voittonsa HPK:sta. MTV:n ”Hockey Night Perjantai” piti yleisön otteessaan niin paikan päällä Pohjantähti Areenalla kuin TV-ruutujenkin välityksellä.

Kärpät viiletti johtoasemaan ensimmäisen kerran ajassa 04:55, kun Ville Heikkala toimitti tulisella laukauksellaan kiekon kotijoukkueen verkkoon. Syöttöpisteet avausmaaliin ansaitsivat Aleksi Antti-Roiko ja Peter Tiivola.

HPK:n tasoitus syntyi aivan toisen erän alkuun – kärppärangaistuksen juuri päätyttyä. 1-1 osumasta vastasi hyökkääjä Eetu Tuulola. Ottelun voittomaali syntyi Joonas Kemppaisen lavasta ajassa 28:43. Kova kamppailupelaaminen jatkui aina päätöserän viimeisille sekunneille saakka, mutta maaleja ei paikoista syntynyt. Kärppävahti Niclas Westerholmin kivenkova torjuntaprosentti 95,24 toimi viimeisenä lukkona Kärppien puolustuspelissä, ja summerin soidessa keltamustat pääsivät juhlimaan täyttä pistepottia!

Tammikuisen perjantai-illan päätteeksi Kärpillä on nyt pelattuna 41 runkosarjaottelua, joista kasassa yhteensä 66 sarjapistettä. 

Kärppien ja HPK:n viides kohtaaminen koittaa jo huomenna lauantaina, kun kiekko tippuu jäähän heti kello 17:00. Ottelua voit jännittää Radio Kalevan tai vaikkapa MTV Katsomon välityksellä!