27.02.2021

Kärpät pelasi eilen perjantaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan. Ottelusta kehkeytyi varsin tasainen vääntö, jonka vierasjoukkue vei lopulta voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 2-1. Voiton turvin Kärpät kipusi sarjataulukossa neljänneksi. Tänään oululaiset kohtaavat viikon viimeisessä ottelussaan KooKoon Kouvolassa. Peli alkaa poikkeuksellisesti jo kello 15:00.

Kärppien vieraspeliviikko on ollut tähän mennessä varsin menestyksekäs. Kolmesta pelaamastaan ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan jokaisen. Tiistaina yksi maali Ilvestä vastaan riitti kolmen pisteen voittoon. Keskiviikkona sen sijaan nähtiin yhteensä seitsemän maalia. Tästä Turussa TPS:ää vastaan pelatusta ottelusta Kärpät ansaitsi niin ikään täyden pistepotin, kun peli päättyi varsinaisen peliajan jälkeen lukemin 3-4. Eilinen kohtaaminen SaiPan kanssa oli astetta tiukempi, ja peli ratkaistiin vasta voittomaalikilpailussa, jonka päätteeksi Kärpät ansaitsi lisäpisteen.

Ennen tämän päivän Liiga-kierrosta Kärpät ja KooKoo ovat kohdanneet toisensa kahdesti kuluvan kauden aikana. Molemmat keskinäiset ottelut on pelattu Raksilassa. Näistä ensimmäinen oli Kärppien kotiavaus lokakuun alussa, ja se päättyi oululaisten 3-1 voittoon. Helmikuussa kouvolalaiset onnistuivat kuitenkin kääntämään Oulun reissunsa ryöstöretkeksi nappaamalla kaksi pistettä voittomaalikilpailun päätteeksi.

Kärpät ja KooKoo ovat molemmat pelanneet 38 runkosarjaottelua. Kärpillä pisteitä on tällä hetkellä 68 ja tuo määrä oikeuttaa sarjataulukon neljännelle sijalle. KooKoolla puolestaan on kasassa 65 pistettä ja joukkue on sarjassa kahdeksantena.

Kärpät lähtee viikon viimeiseen otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Pyörälä – Kunyk – Tieksola
Mustonen – Kristof – Aaltonen
Hermonen – Aa Räty – Ak Räty
Metsävainio – Koskenkorva – Karvinen

Byström – M Niemelä
Huttula – Heshka
Sulak – Teppo
Ronkainen

Rybar
(Annunen)

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 15:00. Peliä voit seurata suorana C Moresta! Tänään pelataan yhteensä seitsemän ottelun Liiga-kierros, ja pelejä on mahdollista seurata pitkin lauantai-iltaa. Otteluohjelma on nähtävissä Liigan kotisivuilta.