17.07.2020

Kärppien CHL-historian suurimaalisin ottelu pelattiin 2.9.2018 Oulun Energia Areenalla, kun saksalainen Thomas Sabo Ice Tigers vieraili Raksilassa. Kuumaverinen ottelu päättyi Kärppien 9-3 voittoon.

Kärpät iski ottelun kaksi ensimmäistä maalia nopeaan tahtiin avauserän puolivälin jälkeen. Sen jälkeen tilastomerkinnät muuttuivat ensimmäisen erän osalta rangaistuksiksi. Illan ensimmäiset suihkukomennukset nähtiin ajassa 17:45, kun Jari Sailiolle ja Christopher Brownille tuomittiin kummallekin 5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta.

Kärpät karkasi ottelussa 4-0 johtoon, ennen kuin vierasjoukkue heräsi maalintekoon. Leonard Pföderlin ja William Actonin osumat toivat Ice Tigersin kahden maalin päähän. Saksalaiset eivät kuitenkaan päässeet kunnolla peliin mukana, sillä Kärpät vastasi ottelun seuraavasta viidestä maalista. Ottelussa kertaalleen maalinteossa onnistuneen Otto Karvisen ottelu päättyi toisen erän lopun nyrkkihippaan Ice Tigersin Dane Foxin kanssa.

Kärppien tehomiehinä ottelussa toimivat Michal Kristof (2+2=4), Nicklas Lasu (2+1=3) ja Jasse Ikonen (0+3=3).

Ottelussa vihellettiin yhteenä 171 rangaistusminuuttia, joista 115 vierasjoukkueelle. Katso ottelun tilastot, tapahtumat ja kokoonpanot tästä!