26.02.2022

Kärpät koki eilen perjantaina vierastappion Pohjantähti Areenalla, kun isäntäjoukkue HPK oli tiukan väännön päätteeksi vahvempi lukemin 2-0. Joukkueet kohtaavat toisensa tänään kello 17 alkaen kuudennetta ja viimeistä kertaa runkosarjassa. Kamppailu käydään niin ikään Pohjantähti Areenalla.

Ennen tätä iltaa Kärpät on pelannut 50 runkosarjaottelua, joista joukkueella on kasassa 78 sarjapistettä. Tällä pistemäärällä oululaiset ovat sijoittuneet taulukossa seitsemänneksi. HPK:lla puolestaan pelattuja pelejä on 48 ja pisteitä niistä 84. Hämeenlinnalaiset löytyvät sijalta neljä.

Eiliseen verrattuna Kärppien hyökkäysketjut pysyvät muutoin samoina, mutta Julius Hermonen ja Ville Koivunen vaihtavat paikkoja keskenään, eli Hermonen siirtyy nelosketjun vasempaan laitaan ja Koivunen on 13. hyökkääjä. Puolustuksessa sen sijaan nähdä useampi muutos, sillä eilisessä ottelussa loukkaantuneet Topi Niemelä ja Arttu Paaso ovat sivussa tänä iltana. Byströmin parina pelaa tänään Jaakko Niskala, Damir Musin saa rinnalleen Joona Mourujärven ja kolmannessa parissa yhdessä pelaavat Taneli Ronkainen ja Mikko Niemelä. Maalissa jatkaa Stanislav Galimov.

Lauantain kokoonpano:

Mäenalanen – Kalapudas – Leskinen
Wellman – Bourke – Emanuelsson
Slepets – Pyörälä – Aaltonen
Hermonen – Hyry – Räty
Koivunen

Byström – Niskala
Musin – Mourujärvi
Ronkainen – Niemelä M

Galimov
(Blomqvist)

Ottelua voi tuttuun tapaan seurata suorana C Moresta tai Radio City Oulun Kiekkoradiosta!