16.09.2020

Kärpät kohtasi eilen tiistaina TPS:n Virroilla, Erkan Areenalla. Varsinainen peliaika päättyi tasatilanteeseen 1-1, jonka jälkeen siirryttiin jatkoajalle. Ottelun sankariksi nousi lopulta Jussi Jokinen, joka ohjasi illan voittomaalin.

Ensimmäisen erän ainoat tilastomerkinnät syntyivät jäähyistä, ja ottelun avausmaali odotuttikin itseään aina toisen erän loppupuolelle saakka. Vastustajajoukkue TPS onnistui ylivoimalla, ja kyseinen osuma jäi erän ainokaiseksi. Kolmannen erän puolivälin jälkeen Kärpät onnistui tasoituksessa, kun Jesse Puljujärvi laukoi kiekon TPS-vahdin taakse Mika Pyörälän tehdessä maskia maalin edustalla.

Lopulta ottelu ratkottiin jatkoajalla. Illan ratkaisumaali syntyi Jussi Jokisen ohjatessa Shaun Heshkan laukauksen maalin perukoille. Loppulukemiksi kirjattiin näin ollen 1-2.

Harjoituspelit jatkuvat tänään keskiviikkona, kun Erkan Areenalla nähdään back-to-backin toinen osa. Joukkueet kohtaavat toistamiseen varsin pian, sillä kiekko putoaa jäähän jo kello 16:00.

Kokoonpanoa on viilailtu hiukan eilisestä. Tänään maalia vartioi Leevi Meriläinen varavahtinaan Severi Suutarinen. Pelaavaan kokoonpanoon nousevat hyökkääjät Jesse Koskenkorva sekä Aatu Räty, ja Joona Huttulan pakkiparina nähdään Kasper Puutio.

TPS – Kärpät on katsottavissa suorana osoitteesta solidsport.com hintaan 7,90€.