30.08.2019

Oulun Kärpät aloittaa CHL-kautensa tänään Raksilassa, kun Ranskan mestaruutta keväällä juhlinut Grenoble saapuu haastamaan oululaiset perjantai-illan jännitysnäytelmässä. Jesse Puljujärvi palaa kärppäpaitaan ja luo maalitilanteita ykkösketjussa.

Syksyn harjoituspelit ovat takanapäin. Nyt aloitetaan taistelu pisteistä, ja mikä sen parempi paikka aloittaa se, kun kotoisan Oulun Energia Areenan kaukalossa. Vastassa oleva Grenoble saapuu Ranskasta ja on valmis luomaan hankaluuksia Kärppien puolustajille. Ranskalaisjoukkuetta johdattavat tehopelaajat Joel Champagne ja Damien Fleury, joille ei kannata jättää tilaa puolustusalueella.

Kärppien ryhmä sai tiistaina ison palasen mukaan, kun Jesse Puljujärvi allekirjoitti yhden kauden mittaisen sopimuksen. Kuluneen viikon isossa pyörityksessä ollut hyökkääjä saa hyvän mahdollisuuden ihastuttaa kansaa heti paluuottelussaan. Valmennusryhmä on sijoittanut Puljun ykkösketjuun Michal Kristofin ja loukkaantumisesta palaavan Mika Pyörälän rinnalle.

Joukkueen kapteenistoon kuuluva Jussi Jokinen kertoo Puljujärven olevan merkittävä vahvistus Kärppien kokoonpanoon.

“Meiltä lähti luovuutta ja henkilökohtaista taitoa Ville LeskisenAleksi Heponiemen ja Rasmus Kuparin muodossa pois. Jesse tuo sitä samaa oveluutta, taitoa ja maalintekovoimaa joukkueeseen. Hän on tärkeä apu meille”, Jokinen kuvailee.

Grenoblen päävalmentaja Edo Terglav kommentoi ottelun alla odottavansa vauhdikasta lätkää.

“Kärpät pelaa erittäin jännittävää ja nopeaa jääkiekkoa. Meidän täytyy olla valmiina koko ottelun ajan ja pitää paketti kasassa”, Grenoblen valmentaja kertoo.

Ottelu alkaa kello 19:00. Jos ottelulippua ei ole vielä hankittuna, tutustu niihin kätevästi tästä Ticketmasterin linkistä.