07.11.2019

Kärpät on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Jesse Koskenkorvan sekä Julius Hermosen kanssa. Sopimukset ulottuvat aina kevääseen 2022 saakka. Urheilutoimenjohtaja Harri Aho kuvailee nuoria hyökkääjiä työteliäiksi.

Molemmat pelaajat edustavat Kärppien pitkän junioripolun käynyttä pelaajatyyppiä. He ovat pitkäjänteisellä ja määrätietoisella työllä murtautuneet aina edustusjoukkueeseen asti.

20-vuotias Koskenkorva teki liigadebyyttinsä kaudella 2016-2017. Kuluvalla kaudella hän on pelannut kolme ottelua nuorten SM-liigaa sekä kolme CHL-ottelua. Liigassa pelejä on kertynyt kymmenen tehoin 1+2=3.

Hyvät fiilikset syksystä, kun on päässyt pelaamaan ja näyttämään sitä omaa osaamista ja kehitystä. Hienoa saada edustaa kasvattajaseuraansa. Koen, että nimenomaan Kärpät on minulle paras paikka kehittyä.

Hermonen, 22, debytoi Liigassa niin ikään kaudella 2016-2017. Tälle syksyä hyökkääjä on pelannut neljä CHL-ottelua, ja kuluneella viikolla hän pelasi lainalla kahden ottelun verran Mestis-joukkue Kokkolan Hermeksessä. Liiga-pelejä Hermoselle on kertynyt kahdeksan tehoin 0+4=4.

Kärpät tuntui parhaalta vaihtoehdolta tässä vaiheessa. Uskon, että pystyn täällä ottamaan sen seuraavan stepin urallani. Täällä on huippuvalmentajat ja paljon hyviä pelaajia, joiden kanssa pystyy tuolla arjessa kilpailemaan.