16.08.2019

Oulun Kärpät avasi syksyn harjoitusottelu-urakan viikko sitten Iisalmessa. Tänäänkin bussi kulkee vähintään yhtä mielenkiintoiseen pelipaikkaan Pyhäjärvelle ja Inmet-Areenalle. Nimeä Marjoniemi Camping Challenge kantavassa tapahtumassa Kärpät saa vastaansa TPS:n. Ottelulla on erityinen merkitys Miska Humalojalle.

Raksilan Oulun Energia Areenalla valmistaudutaan illalla alkavaan harjoitusotteluun. Aamujäitä seuratessa ja pelaajia katsellessa pystyy aistimaan, ettei tänään ole mikään tavallinen perjantai. Se on pelipäivä!

Kärpät matkustaa illaksi Pyhäjärven Inmet-Areenalle, missä Marjoniemi Camping Challengen pelissä Kärpät haastaa tutun kilpakumppanin TPS:n. Joukkueet suuntaavat kaukaloon hieman erilaisista lähtökohdista. Siinä missä Kärpät on saanut harjoitella viikon ajan peleittä, TPS on hakenut matsituntumaa viimeksi keskiviikkona Pännäisissä, missä vastuksena oli Sport. Tuon ottelun vaasalaiset veivät niukasti 3-2, joten turkulaiset ovat varmasti voitonnälkäisiä.

Ehkäpä illan seuratuin pelaaja on Pyhäjärveltä kotoisin oleva Miska Humaloja. Kotiseudulleen palaava hyökkääjä on odottanut illan peliä siitä lähtien, kun ottelupäivä oli varmistunut. Kaiken nostalgisuuden päälle Humaloja saa kokea kapteenille kuuluvan C-kirjaimen ja sen tuoman vastuun sekä kunnian.

“Olen odottanut tätä kauan. Kun tästä ottelusta tuli tieto, niin laitoin sen heti kalenteriin ylös. Tämä on once in a lifetime -kokemus, kun pääsee kärppäpaidassa pelaamaan Pyhäjärvellä. Lähetään nauttimaan täysin rinnoin”, Humaloja kuvailee.

Humaloja tuntee Inmet-Areenan jään läpikotaisin ja odottaakin vauhdikasta peliä.

“Siellä on pieni kaukalo, ja uskon molempien joukkueiden karvaavan kovaa. Varmasti tulee vaarallisia tilanteita molempiin päätyihin.”

Valmennusjohto on muovannut kokoonpanoa viikon takaisesta. Askiin hyppäävät muun muassa Aatu RätyZdenek SedlakTopi Niemelä ja Jaakko Niskala. Kokoonpano löytyy alta kokonaisuudessaan. Maalitolppien välissä pelaa Justus Annunen.

Elokuun alussa Inmet-Areenalla tanssittiin perinteikkäät Täydenkuun tanssit. Tänään nähdään kumpi illan esiintyjistä rokkaa parketin sulaksi ja kumman tanssimonot ovat umpisolmussa. Hyppää rytmiin mukaan, kun kiekko tipahtaa jäähän kello 19:00.

Huom. Ottelu kuvataan ja lähetetään suorana Solidsport.comissa. Jos et pääse paikan päälle, käy tutustumassa Solidsportin tarjontaan tarkemmin tästä linkistä: Solidsport.com