07.10.2021

Lauantaina 9.10. Raksilassa pelataan Kärppien ja TPS:n välinen runkosarjaottelu. Kello 18:00 alkunsa saava ottelutapahtuma ei ole mikä tahansa viikonloppumatsi, sillä ennen kiekon putoamista jäähän Oulun Energia Areenalla juhlistetaan Kärppien omaa ennätysmiestä Ilkka MikkolaaIlun pelinumero #6 jäädytetään ja miehen pelipaita nostetaan ansaitsemalleen paikalle: Reijo Ruotsalaisen, Markku Kiimalaisen ja Jari Viuhkolan rinnalle Energia Areenan kattoon.

Mikkola saavutti pelaajaurallaan peräti kahdeksan Suomen mestaruutta. Tähän saavutukseen ei toistaiseksi ole yltänyt kukaan muu. Mestaruuksista neljä hän voitti Kärpissä, kolme TPS:n riveissä ja kertaalleen Jokereissa. Yhteensä SM-mitaleja palkintokaappiin kertyi ammattilaisuran aikana 11.

– Todella paljon hyviä pelaajia on lähtenyt meiltä maailmalle ja kriteerit pelinumeron jäädytykseen ovat olleet ehkä turhankin tiukat. Ilu on todella menestynyt. On kuulunut kapteenistoon pitkään ja on esimerkillinen kärppäläinen. Se, että Ilu on halunnut jatkaa työskentelyä Kärpissä vielä pelaajauransa jälkeenkin, kertoo hänestä paljon,

taustoittaa Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen syitä suurimmalle kunnianosoitukselle, jonka seura voi pelaajalle myöntää.

– Lauantaina juhlitaan persoonaa, joka on voittanut Suomessa eniten mestaruuksia. Halutaan tehdä Ilulle hänen näköisensä tapahtuma. Tiedetään, että Ilu on aina ollut läheinen fanien kanssa ja ihmisenä todella helposti lähestyttävä. Toivottavasti mahdollisimman moni saapuu paikan päälle Raksilaan kunnioittamaan hänen upeaa pelaajauraansa ja nauttimaan illasta!

Oulun Kärpät haluaa toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi lauantaiseen ottelutapahtumaan Oulun Energia Areenalla. Liput kello 18:00 alkavaan juhlailtaan löydät helposti Ticketmasterista!