07.10.2020

Edmonton Oilers ja Jesse Puljujärvi ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Puljujärvi jatkaa Kärpissä lainasopimuksella Oilersin harjoitusleirin alkuun asti. NHL-kauden on määrä alkaa 1. tammikuuta.

Puljujärvi, 22, palasi Kärppiin viime kaudeksi ja nousi heti yhdeksi Liigan valovoimaisimmista yksilöistä. Puljujärvi pelasi kauden Kärppien tehokkaassa ykkösketjussa yhdessä Juho Lammikon ja Mika Pyörälän kanssa. Pelaamassaan 56 ottelussa Puljujärvi iski tehopisteet 24+29=53.

Oulun Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Puljujärvi on hyvä esimerkki siitä, että paras polku NHL:ään ei aina ole se suorin mahdollinen. Aho on iloinen siitä, että seura pystyi auttamaan Puljujärveä eteenpäin urallaan.

Olemme erittäin iloisia, että pystyimme auttamaan Jesseä saavuttamaan sen, minkä takia hän Kärppiin palasi. Hän löysi täällä peli-ilon ja itseluottamuksensa takaisin, ja lähtee Pohjois-Amerikkaan piirun verran valmiimpana pelaajana.

Ahon mukaan sekä pelaaja että seura ovat hyötyneet yhteiselosta merkittävästi.

Jesse on saanut arvokasta oppia joukkueen konkareilta, mutta samalla hän on myös toiminut esikuvana ja roolimallina kaikille organisaation junioreille.

Puljujärvi jatkaa Kärppien vahvuudessa lainasopimuksella Oilersin harjoitusleirin alkuun saakka.