27.08.2019

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa. Sopimukseen sisältyy optio, jonka mukaan Puljujärvellä on 1. joulukuuta saakka oikeus siirtyä NHL:ään.

Viimeisen kolmen kauden aikana Jesse on ollut NHL-seura Edmonton Oilersin miehiä tehden 139 NHL-pelissä 37 tehopistettä (17+20). 21-vuotias hyökkääjä pelasi Kärpissä viimeksi kaudella 2015-2016. Vuonna 2016 hän oli merkittävässä roolissa voittamassa sekä alle 18-vuotiaiden että alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudet ja pelasi 2017 miesten MM-kisoissa.

“Kroppa tuntuu hyvältä ja terveenä ollaan. Mukava tulla takaisin Ouluun ja Kärppiin ja päästä auttamaan joukkuetta”, Puljujärvi kuvailee fiiliksiään sopimuksen varmistuttua.

Puljujärvi on harjoitellut Kärppien mukana jäätreenien alettua, ja tämänhetkinen joukkue on tehnyt hyökkääjään vaikutuksen.

“Vaikuttaa tosi hyvältä. Treeneissä on ollut kova kilpailu ja paljon hyviä jätkiä. Mukava liittyä joukkueeseen mukaan.”

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on syystäkin hyvillään huippuluokan vahvistuksesta.

“Upea juttu, että Jesse päätti tehdä meidän kanssamme koko kauden kattavan sopimuksen. Jesse on Kärppien oma kasvatti, jonka fysiikka, taidot ja lahjakkuus riittävät varmasti NHL:ään. Haluamme olla mukana auttamassa ja tukemassa Jesseä kohti sitä tavoitetta.”