25.04.2023

Hyökkääjä Joonas Kemppainen on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Kärppien kanssa. Kemppainen palasi Ouluun viime keväänä seitsemän ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Hyökkääjän peliesityksistä Kärppäpaidassa saadaan nyt nauttia ainakin kevääseen 2024 saakka.

Kepu on voittanut Kärpissä kaksi Suomen mestaruutta vuosina 2014 ja 2015. Mestaruuteen päättyneen kevään 2015 jälkeen hän siirtyi NHL-joukkue Boston Bruinsin riveihin. Seuraavat kuusi kautta kautta hän kiekkoili KHL:ssä.

Viime kaudella Kepu toimi joukkueensa varakapteenina ja takoi 58 pelaamassaan ottelussa jämäkät tehot 14+18=32.

”Ihan mahtava homma, että Kepu päätti jatkaa Kärpissä! Hän on ollut jo pitkään Suomen kärkisenttereitä, ja tulee olemaan jälleen iso osa meidän hyökkäyspeliämme. Hän on hyvä, monipuolinen ja luotettava pelaaja sekä huippualoittaja. Kepu tuo mukanaan johtajuutta joukkueeseen”,

kuvailee Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen jatkodiiliä.

 

 

Kemppainen kertoo puntaroineensa tarkkaan asioita raskaan kauden jälkeen.

”Vähän piti ottaa hajurakoa jääkiekkoon ja miettiä, mitä uraltaan vielä haluaa – ikää kuitenkin alkaa olla jo jonkin verran. Lopulta tulin siihen päätökseen, että tämä on paras ratkaisu, ja fiilikset sopparista ovat hyvät!”

”Meidän pelaajien tulee panostaa siihen, että olemme yhtenäisempiä, ja henkilökohtaisella tasolla pitää varmasti parantaa kaikkien, ketkä ovat jäämässä”,

Kepu summaa.