27.01.2024

Kärpät – TPS 4-3

Yleisömäärä: 5574

Lauantaina Raksilassa juhlittiin kevään 2004 Suomen mestareita. Ennen avauskiekon pudottamista jäällä esiteltiin mestarijoukkue 20 vuoden takaa, ja hallin kannattajapäädyssä nähtiin upea tifo, jolla kunnioitettiin seurahistorian toista mestaruutta. Yleisö Raksilassa myötäeli voimakkaasti läpi illan, ja hurmoksen avittamana tämän päivän Kärppäjoukkue kruunasi hienon juhlaillan kolmen pisteen voitolla!

Vierasjoukkue tuli vahvasti peliin, ja onnistuikin ensimmäisen erän lopussa nappaamaan johtoaseman. Avausmaalin synty herätti voimakkaita tunteita sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Hyökkääjä Connor Bunnamania taklattiin rajusti kotijoukkueen puolustuspäässä, mutta ottelu sai jatkua, ja vain hetkeä myöhemmin kiekko kilahti kärppäverkkoon.

Toisen maalinsa TPS iski kakkoserän loppupuolella, kun hyökkääjä Emil Hemming iski taululle lukemat 0-2. Pian tämän jälkeen Kärpät lähti hurjaan takaa-ajoon. Ajassa 36:04 syntynyt kavennusosuma oli Marko Anttilan käsialaa. Syöttöpisteet Kärppien avausmaaliin ansaitsivat Arttu Hyry ja Miika Koivisto.

Toisen erän tapaan Kärpät starttasi maalin takaa-ajoasemasta kolmanteen. Keltamustien taistelu illan herruudesta ei jättänyt Raksilan yleisöä kylmäksi, ja päätöserässä Kärpät löikin kiekon TPS-verkkoon kolmeen otteeseen. Päätöserän viimeisellä viisiminuuttisella vieraat punnersivat vielä maalin päähän, mutta summerin soidessa tulostaululla komeilivat lukemat 4-3!