16.05.2022

Jukka Aho liittyy alkavalla kaudella Kärppien edustusjoukkueen valmennustiimiin. Aho, 34, on toiminut edelliset kolme kautta KooKoon Liiga-joukkueen video- ja fysiikkavalmentajana. Aiemmin urallaan Aho on ehtinyt toimia peräti seitsemän vuotta Oulun Kärpät 46 ry:n palveluksessa – ensin vuoden valmennuskoordinaattorina ja tämän jälkeen kuusi vuotta taitovalmentajana.

Ahon vastuualueita tulevat olemaan yksilö- ja videovalmennus. Mies kertoo olevansa innoissaan Ouluun paluusta.

”Olen onnellinen siitä, että minulle avautui mahdollisuus tulla takaisin kotikaupunkiin ja tietenkin kasvattajaseuraan. Kärpillä on kova näyttämisen halu ja niin myös minulla. Koen myös, että tämä on itselleni seuraava steppi oppia uutta ja kehittyä paremmaksi valmentajaksi. Odotuksena alkavalle kaudelle on totta kai menestyä, ei sitä voi kierrellä.”

Ahon lisäksi Lauri Marjamäen alkavan kauden valmennustiimiin kuuluvat valmentajat Toni Sihvonen ja Ville Mäntymaa, maalivahtivalmentaja Ari Hilli sekä fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola.

”Aiemmin Kärppien videovalmentajana toiminut Santeri Hilli muutti perheineen Keski-Eurooppaan, minkä vuoksi aloitimme uuden valmentajan etsinnät. Jukalla on entuudestaan vahva kärppätausta muun muassa junioripuolen taitovalmentajana, ja toivotammekin hänet lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ouluun, uusien haasteiden pariin!”

kommentoi Kärppien urheilujohtaja Harri Aho sopimusta.