28.02.2022

Hyökkääjä Julius Junttila ja puolustaja David Sklenicka vahvistavat Kärppien rosteria loppukauden ajan. Kärppäkasvatti Junttilan sopimus kattaa myös ensi kauden.

30-vuotias Junttila on edustanut kotimaisessa Liigassa yksinomaan Kärppiä. Hän on voittanut Kärpissä yhteensä kolme Suomen mestaruutta. Mestaruuteen päättyneellä kaudella 2017-2018 Junttila kuului joukkueensa kapteenistoon ja hän voitti pudotuspelien piste- ja maalipörssin tehoilla 8+6=14. Junttila palkittiin pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana. Lisäksi hänet valittiin Liigan tähdistökentälliseen sekä pelaajien äänestämänä kauden parhaaksi pelaajaksi.

Liigan ja KHL:n lisäksi Junttilalla on kokemusta SHL:stä Luleå HF:n ja Växjö Lakers HC:n riveistä. Kärppäpaidassa Julle nähtiin edellisen kerran kaudella 2019-2020.

”Julle tuo mukanaan joukkueeseen lisää ratkaisuvoimaa. Hienoa saada hänet takaisin kotiin!”

iloitsee Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

25-vuotias David Sklenicka tulee Junttilan tapaan kautensa keskeyttäneen Helsingin Jokerien riveistä. Puolustaja edusti Tshekin maajoukkuetta Pekingin olympialaisissa. Ahon mukaan Sklenicka on hyvin liikkuva ja kamppailuvoimainen puolustaja.

Ennen siirtymistään Jokereihin kaudella 2019-2020 Sklenicka pelasi AHL:ää kanadalaisessa Laval Rocketissa, joka on NHL-joukkue Montreal Canadiensin farmijoukkue.

Sekä Junttila että Sklenicka nähdään jo tänään maanantaina pelaavassa kokoonpanossa, kun Kärpät kohtaa Porin Ässät kello 18:30 alkavassa ottelussa.

Liput illan otteluun löydät täältä!