03.11.2020

Kärpät kohtaa viikon ensimmäisessä ottelussaan HPK:n. Vastuuvalmentaja Mikko Mannerin ollessa maajoukkuetehtävissä joukkueen vetovastuun kantaa apuvalmentaja Lauri Mikkola.

Suurin osa liigajoukkueista viettää parhaillaan maajoukkuetaukoa, mutta karanteenin takia pelimäärissä takamatkalle jäänyt Kärpät isännöi tällä viikolla kahta ottelua. Keskiviikkona Oulussa vierailee HPK, ja perjantaina pohjoiseen matkaa puolestaan SaiPa. Kärppien virkaatekevä vastuuvalmentaja Lauri Mikkola odottaa viikon otteluita innolla, sillä joukkue on esittänyt nousujohteista peliä päästyään takaisin tositoimiin.

Lukko-pelin viimeinen erä oli hyvä. Ässät-pelissä oltiin heti kamppailussa ja intensiteetissä kiinni. Nyt muutama treenipäivä takana, ja huomenna käydään HPK:n kimppuun.

Mikkolan mukaan joukkueen yhteispelissä on ollut petraamisen varaa viime otteluissa, mutta käyrä näyttää ylöspäin.

Yhteisen rytmin löytäminen on ollut pieni haaste, mutta sekin on pikku hiljaa löytynyt paremmin ja paremmin. Ollaan pystytty viisikkona pelaamaan ehjempää peliä.

Kärpät saa vastaansa HPK:n, jolla on Kärppien tapaan allansa viime viikonlopulta voitto ja tappio. Perjantaina hämeenlinnalaiset voittivat HIFK:n kotonaan maalein 4-1, ja lauantaina Lappeenrannasta irtosi yksi sarjapiste rankkaritappion myötä. Kärpät vei maalein 2-4 nimiinsä kauden avauskamppailun joka käytiin Hämeenlinnassa. Tuon kohtaamisen jälkeen HPK on saanut riveihinsä pari nimekästä vahvistusta. Maalivahti Emil Larmi ja Kärpillekin tuttu hyökkääjä Kristian Vesalainen liittyivät joukkueen vahvuuteen vastikään.

HPK on taitava joukkue, joka on saanut nyt muutamia uusia pelaajia sinne. Tulivoima on varmasti lisääntynyt entisestään.

Katso Lauri Mikkolan haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta! 


Kärpät – HPK Oulun Energia Areenalla keskiviikkona 4.11. kello 18:30. Liput otteluun kätevimmin Ticketmasterista!