02.06.2022

Oulun Kärppien edustusjoukkue on mukana keskiviikkona 8.6. Kuusisaaressa järjestettävässä Kaikkien Kesäfestari -tapahtumassa. Maksuton ja päihteetön koko perheen festari tarjoilee musiikillista ohjelmaa ja tapahtumassa lavalle nousee myös tuoreita jääkiekon maailmanmestareita.

”Tapahtuma on järjestetty kerran aikaisemmin livenä ja livetapahtumiin on tullut kahden vuoden tauko. Odotamme erityisellä innolla tapahtumapäivää ja järjestäjillä on ollut hyvä meininki! Erityisen ilahduttavaa on se, että olemme saaneet runsaasti esittely- ja toimintapisteitä tapahtumaan. Toivottavasti into välittyy myös yleisölle”,

toivoo Tarja Rönkkö Oulun nuorisopalveluilta.

Kaikkien Kesäfestari nimettiin vuonna 2019 vuoden vammaisystävällisimmäksi tapahtumaksi. Tapahtuman esteettömyyteen on panostettu – tapahtuma-alueella on induktiosilmukka-alue, aidattu alue pyörätuolia käyttäville sekä heidän avustajilleen ja tapahtuman ruokakojut sekä esittely- ja toimintapisteet on sijoitettu kivituhkalla päällystetyn kulkureitin varrelle Kuusisaareen. Tapahtumassa on myös useita yleisavustajia, jotka avustavat tapahtumaan osallistujia tarvittaessa.

Oulun kaupunki muistaa maailman­mes­tareita

Kaikkien Kesäfestarilla muistetaan myös tuoreita jääkiekon maailmanmestareita ja olympiavoittajia. Paikan päälle saapuu Suomen MM-joukkueesta Ville Pokka, Atte Ohtamaa, Juho Lammikko sekä valmentaja Mikko Manner. Myös Oulun Kärppien edustusjoukkue on perinteisesti mukana tapahtumassa ja Kärppätaustaisia maailmanmestareita palkitaan. Palkitsemistilaisuuden päättää yllätysesiintyjä.

Tapahtuman ohjelma:

15.30 Tapahtuma aukeaa

16.00 Tervetulosanat, Nuorten Ystävät ry

16.10 Liikkuva Laulureppu

17.00 Estottomat: 50-v. juhlakonsertti

17.30 Kärpät ja mestareiden palkitsemistilaisuus

18.30 Sana

19.30 Maustetytöt

20.30 Tapahtuma päättyy

Kuusisaareen suositellaan saapumaan jalan tai julkisilla kulkuvälineillä.

Kaikkien Kesäfestari -tapahtuman verkkosivu