08.12.2022

Hyökkääjä Antti Kalapudas siirtyy loppukauden ajaksi lainalle SaiPaan. Kalapudas, 26, palasi Kärppiin viime helmikuussa. Tätä ennen Oulaisten Huiman kasvatti edusti Kärppiä sekä C-, B- että A-junioreissa. Seuran Liiga-joukkueessa Kalapudas pelasi kausina 2015-2017.

”Kaliksen pelillinen rooli jäi lopulta pieneksi, ja tästä syystä päädyimme ratkaisuun loppukauden lainasta. Kiitokset Antille ajastaan meillä, ja kaikkea hyvää tulevaan!”,

taustoittaa Kärppien urheilujohtaja Harri Aho.

SaiPasta vastavuoroisesti Ouluun saapuu puolustaja Joel Olkkonen. 29-vuotiaan Olkkosen sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös kaksi seuraavaa kautta.

”Tarvitsimme lisää osaamista puolustus- ja alivoimapelaamiseen, ja uskomme Olkkosen tuovan näihin lisäyksen. Toivotamme Joelin lämpimästi tervetulleeksi Ouluun!”

Olkkonen teki Liiga-debyyttinsä kaudella 2016-2017 HPK:n riveissä. Edelliset kaksi kautta hän on edustanut SaiPan miehistöä.

 

Ronkainen kahden ottelun lainalle Saipaan

Puolustaja Taneli Ronkainen puolestaan pelaa viikonlopun verran lainalla SaiPa-paidassa. Lappeenrantalaisseuralla on loppuviikon ohjelmassaan kaksi vierasottelua; perjantaina vastassa on TPS ja lauantaina HIFK.