23.11.2019

Kärpät pelasi eilen viikon ensimmäisen ottelunsa ja otti kolmen pisteen voiton raumalaisista. Pelin ykkösnimeksi nousi Lukon nollannut maalivahti Patrik Rybár. Tänään joukkue kohtaa naapuripitäjä Porin nälkäiset pelimiehet Isomäki Areenalla. Illan vastustajajoukkue Ässät pelasi eilen niin ikään vierasottelun ja haki jatkoaikavoiton Vaasan Sportista.

Kärpät pitää vahvasti kiinni sarjataulukon ykkössijasta ja ero kakkosena majailevaan Tapparaan on tällä hetkellä neljä pistettä. Tänään keltamustilla on mahdollisuus venyttää voittoputkeaan täyteen kymppiin.

Illan vastustajajoukkue Ässät aloitti kauden väkevästi, mutta syksyn edetessä sijoitus sarjataulukossa on tippunut pudotuspeliviivan alapuolelle. Eilinen vieraspelivoitto Sportista on varmasti vain lisännyt joukkueen pistenälkää.

Edellisen kerran Kärpät kohtasi Ässät lokakuun alussa Raksilassa. Tuolloin kotijoukkue jätti Ässät nollille voitettuaan ottelun lukemin 3-0. Kaikki kolme maalia nähtiin päätöserässä ja kolmesta osumasta Kärpät teki tyhjiin kaksi. Porilaislähtöinen kärppähyökkääjä Juho Lammikko oli joukkueensa tehokkain pelaaja kahdella osumallaan. Kauden toiseen kohtaamiseen Lammikko lähtee odottavaisin mielin.

Mukava päästä pelaamaan Porissa, vanhassa kotihallissa, kun katsomossa on paljon tuttuja. Kova peli tulossa, sillä Ässät pelaa tiiviinä viisikkona ja taistelee kovaa.

Kärppien eiliseen kokoonpanoon on tehty muutamia muutoksia iltaa varten. Janne Pesonen siirtyy 3. ketjun vasempaan laitaan ja Tino Metsävainio ottaa paikan ketjun keskeltä. 4. ketju on tänään muotoa Jari Sailio – Jesse Koskenkorva – Miska Humaloja. Eilisessä ottelussa loukkaantuneen Aleksi Mäkelän tilalle 7. pakiksi tulee Joona Huttula, ja maalia vartioi vuorostaan Justus Annunen.

Ottelu alkaa kello 17:00 ja sitä on mahdollisuus seurata esimerkiksi Radio Cityltä tai Telia TV:stä.