22.10.2022

HPK – Kärpät 3-4 (ja)

Kärpät ja HPK kohtasivat perjantai-iltana toistamiseen kuluvalla kaudella. Illan isäntäjoukkue HPK aloitti ottelun vahvasti vieden pelin ensimmäiselle erätauolle 2-0 johtoasemassa.

Kärppien takaa-ajon aloitti toisessa erässä puolustaja Topi Niemelä, joka laukoi upeasti kiekon siniviivan tuntumasta HPK-maalin perukoille. Kotijoukkue kuittasi tämän kuitenkin viiden peliminuutin jälkeen kultakypärä Joly Michaelin osumalla, ja kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 3-1.

Kavennusmaalin kolmannen erän alkuun iski puolustaja David Rundblad. Syötöt osumaan tarjoilivat pakkipari Atte Ohtamaa sekä hyökkääjä Peter Tiivola. Varsinaisen peliajan sankariksi nousi Joonas Kemppainen, joka toi Kärpät ottelussa tasoihin vain kaksi ja puoli minuuttia ennen summerin soimista. Kemppaisen osuman myötä ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Ajassa 61:55 hyökkääjä Marko Anttila upotti kiekon verkkoon kollega Ville Koivusen syötöstä ja Kärpät pääsi juhlimaan ansaittua lisäpistettään!

Ottelun maalikooste:

Kuvat: Teemu Hannula

Pelit jatkuvat heti huomenna lauantaina. Kiekko tippuu jäähän kello 17:00 Pohjantähti Areenalla ja vastassa jälleen HPK!