27.12.2020

Liigakiekon pariin palataan tänään myös Oulussa, kun Kärpät ja JYP iskevät yhteen kello 17:00 alkavassa ottelussa. Tavallista pidemmältä joulutauolta jäälle palaa kaksi erittäin nälkäistä joukkuetta.

Kärpät ja JYP kohtasivat viimeksi marraskuun lopussa Jyväskylässä. Juhamatti Aaltosen paluuottelu päättyi Kärppien voittoon maalein 3-6. Taikuri kirjautti mukiinmenevät neljä syöttöpistettä.

Vierasjoukkue JYPin edellisestä ottelusta on ehtinyt vierähtää tasan kuukausi, sillä 27.11. jyväskyläläiset kohtasivat kotikaukalossaan TPS:n. Vieraiden voittoon päättynyt ottelu venytti JYPin tappioputken kuuden ottelun mittaiseksi. Viimeisestä 12 ottelustaan JYP on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden. Kaiken kaikkiaan syyskausi oli haastava; neljä varsinaisen peliajan voittoa ja 17 sarjapistettä pitävät JYPin sarjataulukon häntäpäässä, 14. sijalla.

Kärppien alkukauden otteet olivat vaihtelevia, varmasti osittain pitkistä tauoista johtuen. Joukkue kirjautti 16 ottelusta kahdeksan voittoa ja 28 sarjapistettä. Sarjataulukosta Kärpät löytyy sijalta 9.

Puljujärvi ja Kuokkanen palanneet Pohjois-Amerikkaan

NHL-kauden alkua Oulussa odottaneet Jesse Puljujärvi ja Janne Kuokkanen ovat matkustaneet Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan 13.1. alkavaan NHL:n runkosarjaan. Kärppien kokoonpanossa näitä herroja ei siis tänään nähdä. Tänään ykkösketjussa yhdessä Mika Pyörälän ja Cody Kunykin kanssa hyökkää Juhamatti Aaltonen. Kakkosketjun muodostavat Jussi Jokinen, Michal Kristof ja Radek Koblizek, kolmosesta löytyvät Julius Hermonen, Tino Metsävainio ja Aleksi Mustonen, ja nelosketjussa Jari Sailion ja Otto Karvisen väliin hyppää Jesse Koskenkorva. 

Kärppien pakiston muodostavat kaksikot Libor Sulak – Shaun Heshka, Ludwig Byström – Mikko Niemelä ja Taneli Ronkainen – Miihkali Teppo. Seitsemäntenä puolustajana pelaa Jaakko Niskala ja maalissa aloittaa Justus Annunen.

Kärpät – JYP tänään suorana lähetyksenä C More -palvelussa kello 17:00!


Otteluun on saatavilla kannatuslippuja, joilla tuet Oulun Kärppien toimintaa ja saat pääsyn pelipäivän ”behind the scenes” -videoon, joka tuotetaan illan ottelusta. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa hintaan 5€ + käsittelykulu.