11.02.2022

Kärpät isännöi Lauantai-iltana SaiPaa kello 17:00 alkavassa ottelussa. Istumapaikkaliput ovat ottelussa tarjouksessa, alkaen 15€ + käsittelykulut.

Kärpät saa huomenna, lauantaina 12.2. Raksilaan vieraakseen SaiPan. Lappeenrantalaisten oli määrä matkustaa Ouluun Vaasan kautta, mutta tämän illan ottelu Vaasan Sportia vastaan siirrettiin Sportin joukkueessa ilmenneiden koronavirustartuntojen vuoksi. SaiPa pelasi edellisen kerran viime maanantaina, kun se hävisi KalPalle maalein 4-2.

Kärpätkin lähtee lauantain otteluun tappio niskassaan. Viime tiistaina Lukko ryösti voiton Raksilasta maalein 2-3. Kolmen maalin takaa-ajoasemaan jäänyt Kärpät taisteli itsensä sinnikkäästi maalin päähän, eikä tasoituskaan ollut kaukana. Aika loppui kuitenkin kesken, ja pisteet matkasivat Raumalle.

“Tiedämme, että tempo tulee olemaan korkealla”

SaiPa on Kärpillä hyvässä muistissa, sillä Kärpät haki viikko sitten lauantaina pisteet Lappeenrannasta. Ruotsalaishyökkääjä Petter Emanuelsson osui Kärppien 0-5 voitossa kahdesti. Raksilaan Emanuelsson odottaa energistä ja kamppailevaa vierasjoukkuetta.

“Siitä tulee kova peli. Pelasimme heitä vastaan viime viikolla, joten tiedämme, että tempo tulee olemaan korkealla. Meidän pitää olla alusta asti valmiita, ja keskittyä omaan peliimme. Meidän tulee tehdä niitä asioita, mitä olemme harjoitelleet.”

Emanuelsson, 30, on Kärppien paras maalintekijä ja kolmanneksi paras pistemies tehoin 15+12=27. Edelle yltävät vain parhaillaan Leijonia olympialaisissa edustava Saku Mäenalanen (10+26=36) sekä Emanuelssonin ketjukaveri Troy Bourke (11+18=28). Yhteispeli kanadalaisen Bourken kanssa toimii ruotsalaishyökkääjän mukaan mainiosti.

“Hän on todella hyvä pelaaja. Taitava ja tekee paljon töitä. Tykkään pelata hänen kanssaan, ja hän on myös todella hyvä tyyppi. Juttelemme paljon kaukalossa ja sen ulkopuolella, ja rakennamme sitä kautta kemiaa.”

Istumapaikkaliput tarjouksessa 

Lauantain ottelussa kaikki istumapaikkaliput (pl. kategoria 1) kustantavat vain 15€ + käsittelykulut. Liput otteluun hankit kätevimmin Ticketmasterista!

Voit tutustua Kärppien kotiotteluissa voimassa oleviin turvallisuusohjeisiin tästä.

Kärpät – SaiPa Oulun Energia Areenalla lauantaina 12.2. kello 17:00.