14.01.2021

Kärpät ja Lukko kohtaavat tänään back-to-backin toisessa osassa. Kiekko tippuu Raksilassa jäähän kello 18:00. Jari Sailio rikkoo tänään 700 runkosarjaottelun rajapyykin. 

Kärppien ja Lukon välinen kamppailu päättyi eilen illalla puoli yhdeksän aikoihin. Reilut kaksitoista tuntia myöhemmin Oulun Energia Areenalla oli jo täysi kuhina, kun molemmat joukkueet valmistautuivat uusintaotteluun. Kärppien ohjelmassa oli pelipalaveri, vapaaehtoiset jäät ja ruokailu. Eilisen ottelun klippejä käytiin kopissa läpi henkilökohtaisesti ja yhdessä.

Jari Sailio valmistautuu 700:een Liigan runkosarjaotteluunsa. HPK:ta, Bluesia, IFK:ta ja Kärppiä Liigassa edustanut Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti on niittänyt urallaan myös menestystä. Kaksi suomenmestaruutta ja yhteensä seitsemän SM-mitalia eivät ole tulleet sattumalta.

”Totta kai se on iso lukema. Kauan on tätä tahkottu. Uraan on mahtunut hyviä muistoja, huonoja kokemuksia ja kaikkea siltä väliltä. Hävittyjä ja voitettuja pelejä ja ilon aiheita. Kyllä tätä pitää arvostaa.”

Kokenut hyökkääjä nautti eilisestä ottelusta ja odottaa tästä illasta hyvin samantyyppistä taistelua.

”Pelattiin eilen erittäin hyvin. Tehtiin sovittuja asioita ja taistelutahto oli kunnossa kaikilla. Kaikki halusivat voittaa ja laittoi sielun likoon. Lukossa on paljon voimakkaita pelaajia. Kaksinkamppailuja tulee paljon ja saa vääntää. Hyvä peli tulee olemaan.” 

Kärppien ketjukoostumukset tuntuivat eilen olevan kohdillaan, eikä valmennus ole niitä lähtenyt tälle iltaa muuttamaan. Kokoonpano pysyy aloittavaa maalivahtia myöten samana. Kärpät tänään:

Pyörälä – Kunyk – Koblizek
Jokinen – Räty Aatu – Räty Aku
Sailio – Mustonen – Karvinen
Hermonen – Kristof – Tieksola

Sulak – Heshka
Byström – Puutio
Ronkainen – Niemelä
Huttula

Rybar
Annunen

Kärpät – Lukko käyntiin kello 18:00! Suora lähetys ottelusta C More -palvelussa!