03.03.2023

Loppuunmyyty Nordis tarjoili Back-to-back pelien ensimmäisessä näytöksessä kiekkohuumaa!

Ottelun lähtökohdat olivat selvät, voittamista pitää jatkaa. Pelin startti oli hyvin rauhallinen, jopa hieman tunnusteleva. Jäähyt olivat herkässä, mutta ensimmäisessä erässä ei kumpikaan joukkue pystynyt tilanteita hyödyntämään. Erätauolle kuitenkin mentiin lopulta HIFK:n johtoasemassa 1-0, kun viivasta heitetty kiekko löysi maaliverkkoon.

Toinen erä oli tasaista vääntöä ja sitä sävytti molempien joukkueiden hankkimat jäähyt. HIFK rokotti yhdesti ylivoimalla. Kärppien hyökkäykset jäivät tuloksetta, vaikka hyviä paikkoja saatiin tuotettua paljon. Toiselle erätauolle lukemissa 2-0.

Kolmas erä oli takaa-ajoa, mutta tuloksetta. Ylivoima ei toimi toivotulla tavalla, ja osittain siitä johtuen, loppulukemat tänään 2-0.

Matsissa oli kuitenkin todella paljon tunnetta mukana ja huomiseen kamppailuun Raksilassa saadaan ihan erilainen vaihde päälle, kun kotiyleisö on meidän tukena.

Kaikki siis huomenna hallille, vielä löytyy istumapaikkoja!