22.01.2021

Kärpät isännöi perjantai-illan ottelussa Turun Palloseuraa. Kapteeni Mika Pyörälä odottaa joukkueelta fiksua pelaamista ja kokeneilta pelaajilta esimerkin näyttämistä.

Kärppien tuloskäyrä on näyttänyt viime aikoina alaspäin. Tappiot kuuluvat urheiluun, mutta kukaan kopissa ei ole tyytyväinen siihen tapaan, millä ottelut on hävitty. Kapteeni Mika Pyörälä mukaan keskustelu valmennuksen, johtavien pelaajien ja muun joukkueen kanssa kanssa on aktiivista ja avointa.

”Ollaan käyty läpi rehellisesti joukkueen sisällä parannettavia kohtia, mutta myös sellaisia asioita missä ollaan onnistuttu. Ollaan työstetty sitä, että saataisiin se näkymään myös peleissä.” 

Konkaripelaajille voitto- ja tappioputket ovat tulleet uran eri käänteissä tutuksi. Pyörälän mukaan esimerkin näyttäminen on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista, mitä johtavat pelaajat voivat tehdä.

”Uskon luominen itseemme ja esimerkin näyttäminen korostuvat entisestään. Kapteeniston, kokeneiden pelaajien ja valmennuksen kanssa on käyty paljon asioita läpi, ja tuotu niitä joukkueen tietoon.”

Tänään Kärpät saa vastaansa uuden haasteen, kun TPS kohdataan ensimmäistä kertaa runkosarjassa. Pyörälä odottaa ottelua innolla.

”Tänä kautena ei olla vielä runkosarjassa kohdattu kertaakaan, joten tulee mielenkiintoinen peli. Hyvä, kamppailuvahva joukkue, joka tykkää pysyä kiekossa. Siellä on taitavia yksilöitä, joten pitää pystyä puolustamaan tiiviinä viisikkona. Heikkoudet ovat sitten ehkä siellä puolustuspelaamisessa. Kiekkoa ja äijää kun saadaan maalille, niin hyvä tulee.” 

Ketjuihin viilausta – Heshka sivussa pakistosta

Kärppien kokoonpanossa nähdään pientä liikehdintää, kun tiistain KalPa-ottelussa tällin saanut Shaun Heshka on sivussa tänään. Myös hyökkäysketjuihin on tehty pieniä muutoksia. Kärpät tänään:

Pyörälä – Kunyk – Aaltonen
Sailio – Kristof – Koblizek
Jokinen – Aatu Räty – Aku Räty
Karvinen – Mustonen – Tieksola

Byström – Niemelä
Sulak – Niskala
Ronkainen – Puutio
Huttula

Annunen
(Rybar)

Kärpät – TPS tänään kello 18:30. Suora lähetys ottelusta C Moressa! Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostitse koodit, jotka oikeuttavat vuorokaudeksi pääsyyn C Moren Total+ pakettiin. Tarkista myös roskapostikansiosi. Mikäli viestiä ei siltikään löydy, voit olla yhteydessä markkinointi@karpat.fi viimeistään kello 16:00 mennessä!