24.09.2021

Kärpät isännöi lauantaina Raksilassa Kouvolan KooKoota. Ottelussa kunnioitetaan Jussi Jokisen upeaa pelaajauraa. Ottelu käynnistyy kello 17:00. 

Kärpät palaa lauantaina kotiyleisönsä eteen vietettyään viimeiset kolme ottelua vieraskaukaloissa. Kierros Satakunnassa ja Tampereella tuotti yhden voiton varsinaisella peliajalla ja kaksi tappiota; toisen voittolaukauskisassa ja toisen jatkoajalla. Sarjapisteitä Kärppien laariin satoi siis viisi mahdollisestä yhdeksästä. Joukkue majailee sarjataulukon kolmannella sijalla viiden ottelun jälkeen.

Liigan piste- ja maalitilastoja tutkiessa Kärppien pelaajia nousee iloisesti esiin. Kokenut Mika Pyörälä johtaa kuudella maalillaan koko sarjan maalipörssiä ja on pistepörssissä toisena tehoin 6+1=7. U20-pistepörssin kärkipaikkaa miehittää puolustaja Topi Niemelä tehoin 1+5=6. Tehokkaasti kautensa on aloittanut myös kapteeni Atte Ohtamaa, jolla on viiden ottelun jälkeen kasassa tehot 2+4=6.

Lauantai-illan vastustaja KooKoo löytyy sarjataulukon sijalta seitsemän, kun kouvolalaiset ovat voittaneet kaksi pelaamastaan viidestä ottelusta. Joukkue saapuu Ouluun kovassa ottelutahdissa, sillä keskiviikkona ohjelmassa oli voitokas ottelu KalPaa vastaan, ja tänään perjantaina KooKoo pelaa Vaasassa Sportia vastaan. Alkukaudella KooKoon tehokkaimpina ovat hääränneet viime kevään suomenmestari Heikki Liedes (4+0), Joose Antonen (2+2) ja Miska Siikonen (2+2)

Jussi Jokisen juhlailta – Ohjelmaa koko perheelle aamusta alkaen

Raksilassa kunnioitetaan lauantaina komean pelaajauransa päättänyttä Jussi Jokista. Jokinen liittyy joukkueen mukaan aamujäille ja ottelun alkulämmittelyyn. Kärppien aamujäiden aikaan Oulun Energia Areenalla on ohjelmassa locker room sale, jossa myytävänä on aitoja pelipaitoja, fanituotteita ja Craftin outlet-tuotteita. Joukkueiden aamujäiden jälkeen on lasten aamujäiden vuoro.

Illan ottelussa Jokista tullaan muistamaan Kärppien toimesta ottelun alla, Jokisen vanhojen pelikavereiden toimesta ottelun aikana ja ottelun jälkeen illan juhlakalu saa puheenvuoronsa kotiyleisön edessä. Toivomme katsojilta, että jäätte ottelun päättymisen jälkeen kunnioittamaan Jusan upeaa uraa.

Otteluun on saatavilla pääsylippuja perheystävälliseen hintaan. Kaksi istumapaikkaa saat 36 eurolla ja kaikki seisomapaikat maksavat 11 euroa. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Liput löydät kätevimmin Ticketmasterin verkkokaupasta.

Kärpät – KooKoo lauantaina 25.9. Oulun Energia Areenalla kello 17:00. Tervetuloa kannustamaan Kärpät voittoon!