09.08.2019

Oulun Kärpät suuntaa tänään Iisalmeen, missä joukkue kohtaa 90-vuotisjuhlakauteen valmistautuvan KalPan. Perjantai-illan ottelu on hyvä mahdollisuus kokeilla kesän aikana punottuja kuvioita ja taktiikoita sekä nähdä uusien pelaajien otteita.

Kärppien kauteen valmistautuminen saa tänään perjantai-iltana isomman vaihteen päälle, kun oululaiset pelaavat syksyn ensimmäisen harjoituspelin KalPaa vastaan Iisalmella. Ottelua kohti lähdetään mielenkiintoisin fiiliksin, sillä tänään nähdään, millaisessa pelikunnossa pelaajat ovat kesän jäljiltä. Lisää maustetta peliin tuovat Kärppien uudet kasvot, kuten Ludwig Byström sekä Patrik Rybar, joille lähestyvä Liigakausi on uran ensimmäinen. Vastuuta on tulossa myös nuoriso-osastolle, kun muun muassa Aku Räty ja Jesse Moilanen saavat mahdollisuuden kaukalossa.

Päävalmentaja Mikko Manner kertoo, että kesällä joukkueeseen saapuneet pelaajat ovat sopeutuneet hyvin uuteen ympäristöön. Hän uskookin heidän tuovan lisää lahjakkuutta taitavaan miehistöön.

“Ennen pitkään jokaisen pelaajan lahjakkuus riittää huippusuoritukseen Liigassa”, Manner kommentoi.

Päävalmentaja ei koe, että harjoituspelit eroaisivat paljoa runkosarjan otteluista. Erot näkyvät lähinnä peluutuksessa, ja tänäänkin monet nuoret saavat mahdollisuuksia loistaa.

Voit katsoa päävalmentajan haastattelun kokonaisuudessaan uutiseen linkitetyltä videolta.

Ottelu alkaa kello 18:30.

Illan kokoonpano: