05.10.2022

Ässät – Kärpät 3-5

Kärppien kolmen pelin viikko starttasi keskiviikkoiltana Porista. Keltamustat nappasivat puhtaan kolmen pisteen voiton isäntäjoukkue Ässistä. Illan kovin pistemies oli kokoonpanoon paluun tehnyt hyökkääjä Marko Anttila tehoin 2+0.

Ottelun maalihanat ensimmäisen erän lopulla avasi kärppäpuolustaja David Rundblad:

Puolustaja Topi Niemelä viimeisteli hyökkääjä Julius Junttilan ja kapteeni Atte Ohtamaan syötöistä ottelun toisen osuman:

Ässien ensimmäinen kavennusmaali oli puolustaja Aleksi Heimosalmen käsialaa:

Toisen erän lopussa hyökkääjä Marko Anttila vei Kärpät jälleen kahden maalin johtoasemaan. Syöttöpisteen maaliin kirjautti itselleen ketjukaveri Julius Hermonen:

Ennen kolmannen erän puoliväliä Ässät-puolustaja Ian Mccoshen kavensi lukemiksi 2-3:

Hetkeä myöhemmin, siirretyn rangaistuksen aikana, Ässät iski jälleen ja tasoitti lukemat kolmeen-kolmeen:

Kärppien voittomaali syntyi ylivoimalla hyökkääjä Teemu Turusen viimeistelemänä:

Lukemat taululle kolmeen-viiteen kaunisteli illan toisen maalinsa iskenyt Anttila:

Kärppien peliviikko jatkuu perjantaina Helsingissä HIFK:ta vastaan. Lauantaina pelataan kotona Raksilassa. Ennen Kärpät – Jukurit -ottelun alkua Lasse Kukkosen paita nostetaan Oulun Energia Areenan kattoon, ja juhlaseremonia alkaa kello 15:30. Liput tapahtumaan löydät Ticketmasterista!