01.02.2023

Kärpät – JYP 4-0

Kärppien edellinen peliviikko oli tulokseltaan täysi kymppi, ja keltamustien huikea pelivire jatkui keskiviikkoiltana Raksilassa. Joukkueen voittoputki kasvoi neljän ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi kotikentällään JYPin. Neljä tehtyä maalia ja nolla päästettyä takasivat oululaisille illan päätteeksi täydet kolme sarjapistettä!

Kärppien maalihanat ensimmäisessä erässä avasi Julius Junttila, joka onnistui katkomaan keskialueella JYPin hyökkäysyrityksen. Cody Kunyk pääsi tästä kiekkoon kiinni kuljettaen Kärpät hyökkäysalueelle. Kanadalaishyökkääjän syöttö vierasmaalin takaa tavoitti Junttilan, ja kotijoukkueen maalilaulu kajahti soimaan ensimmäisen kerran ajassa 16:05!

Verkko heiluu soi toistamiseen varsin pian avausosuman jälkeen, kun Junttilan kaima Julius Hermonen vei komealla laukauksellaan Kärpät kahden maalin johtoon. Syöttöpisteet osumaan ansaitsivat David Rundblad ja Peter Tiivola.

Kotijoukkueen illan kolmas ylivoima tuotti tulosta, kun toisessa erässä vieraille vihelletyn koukkaamisjäähyn aikana edelliseen maaliin syötön antanut Tiivola pääsi viimeistelemään itse. Tiivolan maalin alustivat Teemu Turunen ja Ville Koivunen.

Toisen erän viimeisellä minuutilla Junttila iski ottelun toisen maalinsa ja kaunisteli samalla loppulukemiksi taululle 4-0!

Uusi peliviikko startattu kolmen pisteen kotivoitolla – MAISTUU!

Yksi illan tähdistä oli ehdottomasti maalivahti Leevi Meriläinen, joka pelasi jo kauden viidennen nollapelinsä!

Kärpät jatkaa peliviikkoaan perjantaina Mikkelissä Jukureita vastaan. Ottelua voit jännätä suorana Radio Kalevan taajuuksilta tai C Moresta!