Neljännesfinaaleiden 1. ottelu:
Kärpät – Jukurit 4-1

Yleisömäärä: 4752

Kärppien playoffs-taival starttasi voitokkaasti keskiviikkona Raksilassa. Joukkueiden ensimmäinen neljännesfinaalikohtaaminen oli tuloksellisesti tasainen, kuten aiemmat keskinäiset runkosarjapelit olivat etukäteen lupailleet.

Ennen ottelun alkua Kärppäjoukkueen jäsenten puolisoista koostuva Kärppä Ladies lahjoitti Ida Ohtamaan ja Minna Kivimäen johdolla ennätyksellisen 27 725 euron hyväntekeväisyyspotin OYSin Lasten teho- ja valvontaosastolle. Piritta Kukkosen ja Anna Rinteen syksyllä 2013 perustama Kärppä Ladies on tähän mennessä kerännyt varoja hyväntekeväisyyteen peräti 110 950 euroa! Ottelutapahtuman alkuseremoniat viimeisteltiin artisti Sini Saxin tulkitsemalla Maamme-laululla, minkä jälkeen kotijoukkue Kärpät piti kaukalossa huolen siitä, että playoffs-kevään hurmos tarttui yleisöön, ja hyvä tunnelma jatkui hallissa läpi illan.

Avauserässä maalinteossa onnistui Kärppien kultakypärä Teemu Turunen, joka runkosarjan päätteeksi voitti koko Liigan maalipörssin 30 osumallaan. Turusen ensimmäinen playoffs-kevään maali syntyi ajassa 05:50, ja se jäi erän ainoaksi osumaksi.

Toisessa erässä molemmille joukkueille vihellettiin kahdet kahden minuutin rangaistukset, mutta erikoistilanteissa ei maaleja nähty. Jukureiden tasoitusosuma syntyi päätöserässä hyökkääjä Jarkko Immosen aloitusvoitosta ajassa 45:57. Tämän jälkeen maaliverkossa soi vielä kolmeen otteeseen – vieraiden päädyssä. Ensin Julius Junttila löi Kärpät 2-1 johtoon, ja ottelun viimeisellä viisiminuuttisella Joonas Kemppainen kasvatti maalieroa 3-1. Kärppien voiton ja ensimmäisen kiinnityksen välieriin sinetöi lopulta Ville Koivusen lataus tyhjään Jukurit-maaliin ajassa 57:51!