28.09.2020

Kärppien pääyhteistyökumppani UROS on kehittänyt alkavalle kaudelle aivan uudenlaisen palvelun, jonka tarkoituksena on lisätä katsojien viihtyvyyttä ottelutapahtumien aikana ja tuoda aivan uudenlaista lisäarvoa myös Kärppien yhteistyökumppaneille. Kärpät on mukana pilotoimassa uutta UROS Live -alustaa, joka tarjoaa lisäsisältöä sekä reaaliaikaisia digitaalisia kokemuksia katsojille niin paikan päällä Oulun Energia Areenalla kuin ottelua muualla seuraaville.

UROS Live -alustan on määrä tulla julkisesti saataville vuoden 2020 lopulla, ja sen tarkoituksena on parantaa tapahtumaelämyksiä.

Olemme erittäin iloisia voidessamme syventää kumppanuuttamme Kärppien kanssa. Haluamme, että ratkaisumme, laitteemme ja teknologiamme mahdollistavat ne toiminnot, joiden avulla asiakkaamme voivat tehdä tai kokea jotain täysin uutta. Kärpät on sitoutunut tarjoamaan faneilleen parhaan mahdollisen kokemuksen, mikä tekee seurasta täydellisen kohteen tälle pilotille

kommentoi Uroksen operatiivinen johtaja Juho Kokkonen.

UROS Live -alusta tulee tarjoamaan tapahtumanjärjestäjille monipuolisia mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa katsojien kanssa. Ensimmäinen Oulun Kärppien ottelutapahtumassa testattava palvelu tulee olemaan Valoshow-arvonta, johon voivat osallistua paikan päällä olevien katsojien lisäksi myös ottelua muiden kanavien kautta seuraavat kannattajat.

Kärpät on aiemminkin toiminut edelläkävijänä uusissa projekteissa, ja lähdemmekin ennakkoluulottomasti testaamaan tätä mielenkiintoista innovaatiota yhdessä Uroksen kanssa. Tavoitteenamme on saada yleisö osaksi aktiivisempaa ottelutapahtumaa modernia teknologiaa käyttäen sekä tarjota tulevaisuudessa lisää uusia palveluja katsojille, yrityksille ja yhteistyökumppaneille

kommentoi Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.