18.11.2023

KalPa – Kärpät 2-1

Yleisömäärä: 3458

Kuopion lauantai-ilta – tuplapelien toinen osa – ei tuottanut tulosta Kärpille.

Kotijoukkue oli valmis illan koitokseen ja pystyi hyödyntämään nopeuttaan paremmin. Molemmat joukkueet kärsivät turhahkoista jäähyistä ensimmäisen ja toisen erän aikana, mutta molempien joukkueiden maali pysyi puhtaana aina toisen erän lopulle asti. 37. peliminuutilla KalPan Matyas Kantner teki 1-0 maalin ja toiselle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen johtoasemassa.

Kolmannessa erässä KalPa oli valmis ja puolusti hyvin johtoasemaansa. 46. peliminuutilla Andreas Okany onnistui maalinteossa ja Kärpät oli pakotettu takaa-ajoon.

Kärppien hyvä vaihde saatiin päälle vasta viimeisen 10 minuutin aikana. Monen pitkän hyökkäyksen ja maalin tyhjänä pitämisen jälkeen Atte Ohtamaa onnistui viimein rikkomaan kuparisen ja pitkän videotarkistuksen jälkeen Kärpät kavensi tilanteeksi 2-1. Viimeinen kaksi minuuttia pyörittiin KalPan puolustusalueella ja ottelun viimeisellä sekunnilla nähtiin vielä huippupaikka, mutta Ville Koivusen ohjaus meni hieman ohi maalista. KalPa voitti ottelun loppunumeroin 2-1.

Nyt palautellaan, käydään ottelut läpi huolellisesti ja ensi viikolla jatketaan kotipeliviikon merkeissä!