30.10.2020

Kärpillä on tänään vastassaan sarjakärki Rauman Lukko. Kärppien hyökkääjä Otto Karvinen povaa joukkueelleen työntäyteistä iltaa, mikäli Kivikylä Areenalta mielii pisteitä napata.

Kärpät palasi pelien pariin karanteeninsa jälkeen viime keskiviikkona, kun Pelicans vieraili Oulussa. Intoa joukkueella riitti, mutta tehokkaampi vierailija vei pisteet mukanaan maalein 1-2. Kärppien hyökkääjä Otto Karvinen kertoi eilen, että joukkue ei ollut millään tavalla tyytyväinen keskiviikon otteluun.

Ei olla kyllä tyytyväisiä. Ei saatu sellaista peliä, millä oltaisiin haluttu tulla luukuista ulos. Vähän sekava matsi, mutta onni onnettomuudessa; huomenna mennään taas.

Joukkue teki parhaansa valmistautuakseen otteluun poikkeusoloissa. Fysiikkavalmentaja piti huolen, että jokainen pystyi harjoittelemaan kotioloissa mahdollisimman laadukkaasti, ja karanteeni loppuvaiheilla päästiin luistelemaan pienryhmissä. Kalenteriin mahtui kaksi yhteistä jääharjoitusta ennen keskiviikon peliä. Karvisen mukaan valmistautumisesta ottelu ei jäänyt kiinni.

Olo oli ihan jees. Hyvin ehdittiin treenaamaan kuitenkin.

Kärpät käynnistää tänään Satakunnan kiertueen, kun kiekko isketään jäähän Raumalla, Kivikylä Areenalla kello 18:30. Karvinen odottaa matkustuksentäyteiseltä viikonlopulta hyviä ja tiukkoja otteluita.

Nämä ovat aina tiukkoja reissuja. Pari hyvää jengiä, ja kummassakin loossissa on yleensä hyvä meininki. Lukolla on jämäkkä nippu, tosi hyvää lätkää pelannut koko alkukauden. Fyysinen ja taitava jengi. Antaa varmasti kovan haasteen meille tänään.

Pientä kierrätystä alemmissa ketjuissa

Kärppien kokoonpanossa nähdään pientä kierrätystä, kun Julius Hermonen, Aku Räty ja Jaakko Niskala hyppäävät mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Räty ja Hermonen hyppäävät Aleksi Mustosen laidoille, ja Niskalan paikka löytyy Miihkali Tepon rinnalta kolmosparista. Rädylle ja Niskalalle kyseessä on kauden ensimmäinen liigaottelu.

Jussi Jokinen siirtyy keskushyökkääjän tontille Otto Karvisen ja Jari Sailion väliin. Kärppien maalilla torjuntavuoron saa Patrik Rybar.


Kärpät – Lukko tänään Rauman Kivikylä Areenalla kello 18:30. Ottelun suorana lähetyksenä näyttää C More!