01.11.2023

HPK – Kärpät 1-4

Kärpät matkasi tänään keskiviikkona Hämeenlinnaan, missä se kohtasi menneen viikonlopun aikana jo tutuksi tulleen HPK:n. Pohjantähti Areenalta oululaiset nappasivat mukaansa kolme sarjapistettä. 17 pelatun runkosarjaottelun jälkeen Kärpät kipusi sarjataulukon kolmannelle sijalle!

Illan ensimmäinen maali syntyi jo avauserän ensimmäisillä minuuteilla. Sen tehtaili hyökkääjä Noel Gunler, jolle osuma oli Liiga-uran ensimmäinen. Gunler tehtaili vielä toisenkin maalin reilut viisi peliminuuttia myöhemmin. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue onnistui kaventamaan lukemat yhteen kahteen hyökkääjä Juho Järvelän toimesta.

Ottelun toisessa erässä ei jäähyilty, mutta tasaviisikoin ajassa 26:02 Kärpät karkasi kahden maalin johtoasemaan. 1-3 osuman kapellimestarina toimi koko alkukauden vahvoja otteita esittäneen nelosketjun sentteri, Arttu Hyry.

Ottelun päätöserässä kultakypärä Teemu Turunen kaunisteli vanhassa kotihallissaan loppulukemat yhteen neljään.

“Oli tiukka peli, ja kovaa joutui kamppailemaan. Puolustettiin hyvin ja saatiin ylivoimalla pari maalia – se oli hyvä juttu. Hyvään suuntaan ollaan menossa, ja hyvin ollaan pelattu nyt. Parannettavaa löytyy, mutta luottavainen on olo”,

kommentoi Turunen ottelun jälkeen MTV Katsomon luurihaastattelussa.

Illan osumat:

02:19 Gunler (Junttila, Antonen) 0-1 (YV)
07:35 Gunler (Junttila, Koivunen) 0-2
13:03 Järvelä (Aaltonen, Huttunen) 1-2
26:02 Hyry (Antti-Roiko, Koivisto) 1-3
45:42 Turunen (Koivunen, Björkqvist) 1-4 (YV)

Keskiviikon kuvasatoa (kuvaaja Teemu Hannula):

Vieraspelikiertue jatkuu heti huomenna torstaina Tampereella. Tuolloin oululaiset kohtaavat paikallisen Ilveksen. Ottelua seuraat näppärästi Radio Kalevan sekä MTV Katsomon välityksellä!