15.09.2020

Aamujäät alkoivat Raksilassa tänään tavallista aiemmin. Pelipäivän jäiden jälkeen ohjelmassa oli yhteinen aamupala, jonka jälkeen matka kohti Virtoja käynnistyi. Illalla Kärpät kohtaa TPS:n back-to-backin ensimmäisessä osassa.

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner odottaa innolla tulevia pelejä, mutta myös joukkueen yhteistä reissua tien päällä. TPS-otteluiden jälkeen joukkueella on luvassa teambuilding-päivä.

Meillä on hieno viikko tulossa. Ensin kaksi kovaa vääntöä TPS:n kanssa, jonka jälkeen rakennetaan joukkuehenkeä. Yleensä teambuilding on tapahtunut Euroopan reissuilla, mutta nyt sitä vietetään täällä Suomessa ihan itsekseen, yksityistiloissa, niin kuin tällä hetkellä kuuluukin toimia.

Etelään suunnanneesta bussista puuttui Kärppien maalivahtikaksikko Patrik Rybar – Justus Annunen. Molempien jäädessä Ouluun huoltamaan vammojaan torjuntavastuun kantavat nuoret Joel Blomqvist ja Leevi Meriläinen. Mannerin mukaan Blomma ja Mertsi ovat ottaneet erinomaisesti vastaan harjoituskaudella tarjolla olleet roolinsa.

Blomma ja Mertsi ovat sparranneet upeasti. Nämä ovat taas niitä asioita, mihin ei voi itse vaikuttaa. Kun joku ei pelaa, niin se on toiselle mahtava mahdollisuus. Nyt annetaan Annuselle ja Rybarille rauha toipua vammoista ja harjoitella itsensä huippuiskuun.

Kauden ensimmäisen miesten pelinsä pelaa tänään Tuukka Tieksola, joka hyökkää nelosketjussa yhdessä Tino Metsävainion ja Julius Hermosen kanssa. 19-vuotias Tieksola on pelannut kuluvalla kaudella U20-liigassa kolme ottelua pistein 2+1. Tieksola on Carolina Hurricanesin NHL-varaus kesältä 2019.

Kärpät tänään:

 

Illan vastustaja TPS on kohdattu harjoituskaudella pariin otteeseen, mutta pelimuotona on ollut 3v3 SuperSeries. Nyt luvassa on kaksi täysimittaista ottelua kokonaisilla rostereilla. Manner odottaa mielenkiinnolla uudistuneen TPS:n kohtaamista.

Vaikean viime kauden jälkeen Turussa rakennetaan uutta. Valmennuksessa on paljon kiekko-osaamista, mutta ennen kaikkea hienoja persoonia. Joukkue on vaihtunut totaalisesti. Siellä on erinomaisia nuoria pelaajia, joiden rinnalle on tuotu pelimiehiä ulkomailta. Hienoa päästä kohtaamaan TPS.

Kärpät – TPS tänään Virtain Jäähallissa kello 18:30. Ottelun näet suorana lähetyksenä osoitteessa solidsport.com hintaan 7,90€.