03.02.2023

Jukurit – Kärpät 1-2

Kärpät vieraili perjantaina Mikkelissä. Peliviikon toisesta ottelusta irtosi kolmen pisteen voitto, kun Kärpät kaatoi Jukurit Ikioma Areenalla. Voitto oli Kärpille viides perättäinen – ja viides perättäinen puhdas, kolmen pisteen potti!

Illan avausmaali oli hyökkääjä Ville Leskisen käsialaa. Leskinen laukoi Kärpät 1-0 johtoon ajassa 13:53. Syöttäjinä toimivat ketjukaverit Joonas Kemppainen ja Teemu Turunen.

Ottelun voittomaalista vastasi puolustaja Ludwig Byström. Siniviivan tuntumasta lähtenyt laukaus upposi Jukureiden maaliverkkoon toisen erän puolivälin lähestyessä. Syöttöpisteet maaliin ansaitsivat itselleen Cody Kunyk ja Ville Koivunen.

Kolmannessa erässä Jukurit pääsi vielä hätyyttelemään vieraitaan, kun Kärpille vihellettiin jäähy korkeasta mailasta. Kotijoukkue käskytti maalivahti Frans Tuohimaan vaihtoaitioon ja onnistui kaventamaan kuudella neljää vastaan lukemiksi 1-2. Maali jäi illan viimeiseksi, ja Kärpät luisteli kaukalosta voittajana.

Joukkue ja koko organisaatio haluavat kiittää Suomen hienoimpia kannattajia osoittamastaan tuesta!

Työnteko jatkuu heti huomenna lauantaina Kouvolassa. KooKoo – Kärpät starttaa kello 18:30 Lumon Areenalla. Ottelua seuraat kätevästi Radio Kalevan tai C Moren kautta!

Kuvat: Mikko Kankainen