23.03.2024

Neljännesfinaaleiden 3. ottelu:
Kärpät – Jukurit 5-2

Yleisömäärä: 6050

Raksilan lauantai tarjosi oululaisyleisölle parastaan, kun Kärpät kohtasi Jukurit neljännesfinaaleiden kolmannessa kamppailussa. Hurmos Oulun Energia Areenalla piti otteessaan läpi tapahtuman, ja ottelun viimeisellä peliminuutilla koko halli nousi Kärppäkannattajien kannustamana seisomaan komean voiton kunniaksi!

Ville Koivunen ja Teemu Turunen taituroivat illan aikana neljä tehopistettä mieheen. Koivunen onnistui iskemään hatullisen verran maaleja, ja palkittiinkin ansaitusti ottelun parhaana pelaajana! Viidestä kärppämaalista kaksi syntyi ylivoimalla, joista ensimmäinen oli Koivusen käsialaa ottelun avauserässä. Toisen ylivoimamaalin viimeisteli toisen erän alussa Aleksi Antti-Roiko.

Pelin päätöserään lähdettiin Kärppien johtaessa 4-1. Kotijoukkue karkasi peräti neljän maalin johtoon ajassa 46:43, kun Koivunen löi häkkiin illan kolmannen osumansa. Ottelun viimeisillä peliminuuteilla Kärpille vihellettiin kaksi kahden minuutin rangaistusta. Viidellä kolmea vastaan Jukurit onnistui kaventamaan lukemia 5-2, mutta tämä oli laiha lohtu mikkeliläisille, sillä pelikelloon jäi pelattavaksi enää 1 minuutti 2 sekuntia.

Neljännesfinaaleiden neljäs matsi pelataan tiistaina Mikkelissä. Ottelusarja on tuolloin katkolla Kärpille, ja mikäli et pääse paikan päälle kannustamaan, voit ottaa pelin haltuun Radio Kalevan tai MTV Katsomon välityksellä!