09.09.2020

Kärpät jatkoi voittojen tiellä harjoitusotteluissaan, kun KalPa kaatui maalein 4-2. Jesse Puljujärvi oli tehokkaalla tuulella.

Avauserän ensimmäinen maalipaikka aukesi vierasjoukkueelle neljän minuutin pelin jälkeen. Patrik Rybar kuitenkin osoitti olevansa pelipäällä, sillä miehen patja venyi komeaan torjuntaan KalPa-hyökkäyksen pitkän poikittaissyötön jälkeen. Pian tämän jälkeen pelin painopiste alkoi siirtyä enemmän Kärppien hallintaan.

Tuo hallinta muuttui pian myös maaleiksi. Jesse Puljujärvi rokotti KalPaa avauserässä kahteen otteeseen. Ensin terävällä rystylaukauksella, ja hieman myöhemmin tarkalla rannelaukauksella, joka löysi Eero Kilpeläisen varusteista juuri kiekonmentävän aukon.

Toisen erän alussa Kärpät joutui vaihtamaan maalivahtia, kun Patrik Rybar luisteli vaihtoaitioon loukkaantuneena. Torjuntavastuun otti Leevi Meriläinen.

Kärppien johdon kolmeen maaliin kasvatti Miihkali Teppo, joka väläytteli kiekollista osaamistaan tyylikkäällä kärkikynällä, ennen matalaa rannelaukausta verkon perälle. Toisen erän lopussa myös vierasjoukkue onnistui maalinteossa, kun Miikka Pitkänen osui ylivoimalla.

Kolmanteen erään lähdettiin numeroista 3-1.

KalPa taisteli itsensä kolmannessa erässä vielä maalin päähän, kun Miikka Pitkänen osui toistamiseen. Tämän pidemmälle kiri ei kuitenkaan riittänyt, sillä Cody Kunyk iski tyhjiin maaliin 4-2 lukemat hetkiä ennen päätössummeria.

Hyökkääjä Jesse Puljujärvi on tällä hetkellä kovassa vireessä. Mies on Liigan tehokkain pelaaja harjoituspelikaudella, ja jääkiekko maistuu tällä hetkellä makealta. Yhteinen sävel ketjukavereiden kanssa on löytynyt nopeasti.

Kyllä se on aika nopeasti löytynyt. Speden kanssa on tullut paljon pelattuakin, ja kyllähän Cody on pelimies!

Kunyk kirjautti tänään pisteet 1+1. Mika Pyörälä jäi ilman tehopisteitä, mutta kirjautti +/- tilaston lukeman +2.

Kärppien pelit jatkuvat perjantaina Helsingissä, kun 3v3 SuperSeries huipentuu finaaliturnaukseen!