06.05.2024

”Turunen” by Kuusamon Uistin & Kärpät on Kärppien kanssa jatkosopimuksen tehneen Teemu Turusen nimikkouistin, joka on suunniteltu Temen omien toiveidensa pohjalta kalansaanti edellä ja Kärppien visuaalinen ilme huomioiden.

“Kalastusta on tullut harrastettua ihan pienestä asti ja omia perhoja ja uistimiakin on tullut tehtyä. Hyllystä löytyy myös vuodesta 2000 eteenpäin kaikki Kuusamon vuosiuistimet paketeista ja on todella hienoa saada itse suunnittelemani uistin sinne jatkoksi!”

Uistin on tilaustuote, jota on saatavilla rajoitettu erä 200:lle nopeimmalle. Uistimen hinta on 35 € / kappale (ei alennuksia), sisältäen 24 % arvonlisäveron.

Kärpät lahjoittaa jokaisen uistimen arvonlisäverottomasta myyntihinnasta 10 % Teemun valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle Virtavesien hoitoyhdistys Virho Ry:lle.

Uistimet ovat tilattavissa sunnuntaihin 12.5. klo 23.59 saakka ja uistimet ovat noudettavissa Kärppien toimistolta toukokuun lopulla. Uistinten arvioitu toimitus Kärppien toimistolle on 24.5. mennessä. Ilmoitamme kuitenkin tilaajille, milloin uistimet voi noutaa.

Voimme myös postittaa uistimen kirjeitse haluamaasi osoitteeseen Suomessa 5 euron toimituskuluja vastaan.

Maksutavat: 

  • Korttimaksu Oulun Kärpät Oy:n toimistolla. Huom, 1.5.2024 voimaan astuneen muutoksen jälkeen emme käsittele käteistä rahaa.
  • Lasku asiakkaan sähköpostiin. Lähetämme laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan, että lasku tulee olla maksettuna ennen tuotteen noutoa / postitusta.

Henkilötietojen käsittely:

Täyttämällä tilauslomakkeen hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Oulun Kärpät Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on nähtävissä täältä: https://karpat.fi/sivuston-tietosuojaseloste/