14.12.2022

Kärpät – SaiPa 2-1

Kärpät pelasi keskiviikkoiltana viimeisen kotiottelunsa ennen joulutaukoa. Vastaansa oululaisjoukkue sai SaiPan. Joukkueiden keskinäinen matsi oli jo kolmas kuluvalla kaudella. Ensimmäiset kaksi kohtaamista vei SaiPa, mutta tällä kertaa Kärpät jätti lappeenrantalaiset pisteittä.

Kotijoukkueen tehomiehenä hääri hyökkääjä Ville Leskinen, joka viimeisteli Kärppien molemmat osumat, joista kumpainenkin syntyi hyökkääjä Julius Junttilan avustuksella. SaiPan kavennusmaali oli puolestaan hyökkääjä Valtteri Ojantakasen käsialaa.

Kärpät koki illan aikana parikin valitettavaa takaiskua, kun pelin joutuivat jättämään kesken puolustaja Joel Olkkonen sekä hyökkääjä Petter Emanuelsson.

“Kaikenlaista tapahtui. Paljon oli äijiä pois, ja pelin aikana tipahti kaksi äijää; Olkkonen eka erän jälkeen ja Emanuelsson sitten. Oli kyllä vaiherikasta. Ollaan iloisia kolmeen pisteeseen. Siellä oli paljon hyviä asioita: Hyryn takaisintulo – hän on meille tärkeä pelaaja. Rundbladille ja Kivistölle tänään isot minuutit – luutivat lähemmäs 30 minuuttia siellä takalinjoilla. Tärkeät kolme pistettä, mutta paljon jäi myös parannettavaa”,

totesi Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Lehdistötilaisuus kokonaisuudessaan:

Seuraavan kerran Kärpät saalistaa pisteitä perjantaina 16.12. Tampereella Tapparaa vastaan!