23.02.2024

Pelicans – Kärpät 2-3 JA

Yleisömäärä: 4403

Kärpät kohtasi perjantai-iltana Pelicansin loppuunmyydyllä Lahden Isku Areenalla. Molemmat joukkueet ottivat otteluun vauhdikkaan lähdön, mutta illan avausmaali syntyi kotijoukkueen hyökkääjä Patrik Calssoninin lavasta ajassa 17:50.

Pelin ensimmäinen rangaistus nähtiin toisen erän alussa, ja se vihellettiin Kärpille. Keltamustien onnistui hoitamaan alivoima kuivin jaloin. Seuraavaksi pilliin vihellettiin lahtelaisten rikkeestä. Kärpät hyödynsi ylivoimamahdollisuutensa, ja kultakypärä Teemu Turusen viimeistelystä lukemat taululla näyttivät pian tasalukemia. Toisen erän aikana Kärpät punnersi vielä johtoasemaan, kun Arttu Hyryn ja Miika Koiviston syötöistä Marko Anttila löi kiekon Pelicans-verkkoon.

Kotijoukkue tuli ottelussa tasoihin kolmannen erän puolivälin jälkeen puolustaja Johannes Johannesenin maalilla. Johannesenin maali jäi varsinaisen peliajan viimeiseksi, ja ottelun loppuratkaisua lähdettiin metsästämään jatkoajan merkeissä.

Kärppien puolustuspääty oli tänään rautaa! Maalivahti Tomi Karhunen otti lukuisia tärkeitä torjuntoja oululaisten maalilla, ja puolustaja Koivisto nousi ratkaisijan rooliin iskemällä jatkoajalla kiekon verkkoon. Ratkaisuosuman lisäksi Koivisto oli mukana kaikissa Kärppien illan aikana tehtailemissa maaleissa

Kärppien peliviikko huipentuu huomenna Kouvolassa. Mikäli et pääse paikan päälle kannustamaan, voit seurata tätä Kärppien ja KooKoon välistä mittelöä Radio Kalevan tai MTV Katsomon välityksellä!