24.02.2024

KooKoo – Kärpät 3-6

Yleisömäärä: 4023

Kärpät päätti peliviikkonsa lauantaina Kouvolassa. Ottelu KooKoota vastaan kääntyi lopulta keltamustien voittoon, joka oli oululaisten viikon kolmas!

Isäntäjoukkue KooKoo starttasi ottelun vahvasti. Avauserässä kouvolalaisten onnistui harppoa kahden maalin johtoasemaan Arttu Ilomäen ja Matic Törökin maaleilla. Erän viimeisellä peliminuutilla Joose Antonen kavensi Kärppien ylivoimalla lukemia 2-1.

Illan kakkoserä oli selkeästi Kärppien hallintaa. Maaleja erän aikana syntyi yhden täysosuman verran – tämä vierasjoukkueen toimesta. Ylivoimamaali oli kultakypärä Teemu Turusen käsialaa. Enempää napakymppejä ei erän aikana nähty, ja viimeiselle 20-minuuttiselle siirryttiin tasalukemissa 2-2.

Kolmannessa erässä maaleja tehtiin yhtä paljon kuin kahdessa ensimmäisessä yhteensä. 2-3 maalin viimeisteli Aleksi Antti-Roiko. Ajassa 55:20 Joonas Kemppainen vei joukkueensa kahden maalin johtoasemaan. Kärppien voiton sinetöi Marko Anttilan kaksi tehtyä maalia, joista ensimmäinen syntyi alivoimalla!

Lauantai-illan päätteeksi Kärpät nappasi matkaansa kolme äärimmäisen tärkeää sarjapistettä. Oululaisjoukkue majailee parhaillaan sarjataulukon sijalla 5.