07.02.2024

Kärpät – Ässät 2-1

Yleisömäärä: 3565

Kärppien ja Ässien välistä runkosarjan neljättä ja viimeistä kohtaamista saatiin todistaa keskiviikkoiltana Raksilassa. Edeltäjiensä tapaan myös tämä kamppailu oli varsin tiukka ja vähämaalinen. Molempien joukkueiden päävalmentajat olivat ottelun jälkeen yhtä mieltä siitä, että peli aukesi huippupaikkojen osalta toisessa erässä.

”Olen erittäin iloinen – todella hyvä voitto meiltä. Viime lauantaina ei tultu hyvin tasatilanteessa kolmanteen erään, nyt tultiin!”,

iloitsi Kärppien päävalmentaja Ville Mäntymaa ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Ottelun avausmaali nähtiin vasta ajassa 46:50. Maali oli kotijoukkueen tehtailema ja se syntyi kultakypärä Teemu Turusen lavasta. Maalia alustamassa olivat hyökkääjät Joonas Kemppainen ja Julius Junttila.

Ajassa 51:54 vieraat tulivat tasoihin tasaviisikoin hyökkääjä Marcus Davidssonin viimeistelyllä. Ottelun toinen ja viimeiseksikin jäänyt kaksiminuuttinen vihellettiin varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla. Tästä seurasi Kärppien illan toinen ylivoima, jonka ensimmäisessäkin maalissa mukana ollut Kemppainen hyödynsi iskemällä lukemat 2-1. Maalia rakentelemassa olivat avausmaalin iskenyt Turunen sekä puolustaja Miika Koivisto.

Ottelun ”Makkeimman pellaajan”-tittelin nappasi ansaitusti maalivahti Niclas Westerholm, joka otti varsin ilmiömäisiä torjuntoja illan aikana!

Kärpät jatkaa kotipeliviikkoaan perjantaina JYPiä vastaan. Jaossa on jälleen merkittäviä sarjapisteitä, ja lisäksi ottelutapahtumassa kunnioitetaan hyökkääjä Joonas Donskoin päättynyttä pelaajauraa. Älä jää ilman lippua, vaan suuntaa pikimmiten Ticketmasteriin!