07.10.2023

JYP – Kärpät 2-3

Kärpät kohtasi peliviikon toisessa ottelussaan JYPin Jyväskylässä. Torstain hyvä vire kotiottelussa Ilvestä vastaan ei lopulta riittänyt, mutta lauantai-iltana keltamustien sinnikäs taistelu palkittiin kolmella pisteellä.

Uransa 100. Liiga-ottelun pelannut hyökkääjä Arttu Hyry tehoili ottelussa pisteet 0+2. Toinen kärppäkasvatti, hyökkääjä Aleksi Antti-Roiko teki Liiga-uransa ensimmäisen maalin tuoden Kärpät ensimmäisessä erässä tasalukemiin 1-1. Kotijoukkue JYP onnistui avauserässä karkaamaan 2-1 johtoasemaan Liigan pistepörssin johtopaikkaa pitävän hyökkääjä Jerry Turkulaisen toimesta, ja näissä lukemissa jatkettiin varsinaisen peliajan toiselle 20-minuuttiselle.

Ajassa 26:43 Kärpät tuli ottelussa tasoihin. Maalintekijänä operoi hyökkääjä Ville Koivunen. Syötöt tasoitusmaaliin antoivat puolustaja Miika Koivisto ja hyökkääjä Joonas Kemppainen.

Kolmannessa erässä Kärppien sankariksi nousi Martin Jandus. Tshekkipuolustaja iski kauden toisen maalinsa ajassa 44:44. Tämän jälkeen verkkoa ei enää heiluteltukaan, ja summerin soitua oululaiset juhlivat täyden pistepotin vierasvoittoaan.