09.04.2021

Kärpät ja Rauman Lukko kävivät kiivaan kamppailun U20 SM-sarjan mestaruudesta perjantai-iltana Raksilassa. Varsinaisen peliajan päätteeksi lukemat taululla olivat 1-2 ja näin ollen kauden 2020-2021 mestaruuden voitti Lukko.

Kärppien ja Lukon välinen finaalisarja venyi kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun, kun molemmat joukkueet olivat kertaalleen hakeneet vierasvoiton itselleen.

Ottelun avausmaali nähtiin oululaisten toimesta ajassa 14:54, kun hyökkääjä Eero Klintrup iski ketjukaveri Samu Tuomaalan syötöstä Kärpät johtoasemaan. Raumalaisten kavennus syntyi kuitenkin vielä saman erän aikana, ja tilanteessa 1-1 jatkettiin aina toisen erän puoliväliin saakka. Pelikello pysäytettiin aikaan 31:09, kun Lukko-hyökkääjä Jesse Ruotsi vei osumallaan vierasjoukkueen johtoon. Kärppien kovasta takaa-ajosta huolimatta maali jäi illan viimeiseksi, ja lopulta Lukko julistettiin mestariksi.

Kärppien edustus onnittelee U20-joukkuettaan upeasta kaudesta ja SM-hopeasta!